Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jeigu dizaineriai gyventų Smurfų pasaulyje...

Madai ir animaciniams filmukams neabejingas italų menininkas AleXsandro Palombo pabandė garsiausius šių dienų dizainerius perkelti į Smurfų pasaulį.
Smurfai
Smurfai / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Smurfai“

Kaip sekėsi menininkui, galite pamatyti paspaudę čia.

A.Palombo nupiešė dizainerius Karlą Lagerfeldą, Marcą Jacobsą, Coco Chanel, Valentino Garavani, Donatellą Versace, Ralphą Laureną, Johną Galliano, Jeaną Paulą Gaultierą, Yvesą Saint Laurent'ą, Alberą Elbazą, Rei Kawakubo ir kt. Smurfais tapusius dizainerius gana lengva atpažinti – menininkas pasistengė nupiešti juos su ryškiais skiriamaisiais ženklais.

Taip pat menininkas įamžino ir įtakingas mados pasaulio moteris: „Vogue“ redaktorę Anną Wintour ir kūrybos direktorę Grace Coddington, mados žurnalistes Hilary Alexander, Alexandrą Shulman ir kt.

Daugiau smurfais tapusių mados pasaulio atstovų galite pamatyti paspaudę čia. Tas pats menininkas anksčiau yra tuos pačius dizainerius perkėlęs ir į Simpsonų pasaulį, rezultatą galite įvertinti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius