-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jogos trenerė Šarūnė iš Kauno išvyko pagyventi į kaimą: „Labiausiai bijau melžti karvę“

Menininkė ir tikra gamtos mylėtoja Ieva iš Raudondvario nusprendė nors ir laikinai, tačiau kardinaliai pakeisti savo gyvenimą. Išskirtinės išvaizdos ir ramaus būdo mergina save vadina pelene, nes be jokių papildomų rankų ji kartu su vyru, daug dirba, tvarkosi ir įsirenginėja savo namus. Šarūnė gyvena Kaune, veda grupines jogos ir fitneso treniruotes, daro masažus, yra veganė ir turi gražiai sutvarkytą būstą.
„Pelenė Princesė“ dalyvės Šarūnė ir Ieva
„Pelenė Princesė“ dalyvės Šarūnė ir Ieva / LNK nuotr.

Abi jos tapo realybės šou „Pelenė Princesė“ dalyvėmis.

Ieva, mėgstanti vienatvę ir ramius rytus, nustėro atvykusi į mieste gyvenančios Šarūnės namus. „Aš tikėjausi pilies, rūmų, o čia tiesiog butas, ir per vieną aukštą. Matau, kad mergina menininkė, tačiau nieko įspūdingo čia nematau. Čia gyventi aš nenorėčiau“, – nusivylimo neslėpė Ieva.

LNK nuotr./„Pelenė Princesė“ dalyvė Ieva
LNK nuotr./„Pelenė Princesė“ dalyvė Ieva
LNK nuotr./„Pelenė Princesė“ dalyvė Ieva
LNK nuotr./„Pelenė Princesė“ dalyvė Ieva

Šį kartą merginos neslėpė turinčios baimių. Juk nei viena nežinojo, kas jų gali laukti svetimuose namuose. Tačiau tik atvykusi į Ievos namus, Šarūnė apsidžiaugė, kad turi ne vieną panašumą.

„Tuo kaimas man ir patinka, viskas šviežia, natūralu, daržovės. Ir piešia, ir garsams jaučia aistrą. Mes galėtume būti draugės. Džiugu, kad nėra gyvulių, tai nereikės karvės melžti. Šito nenorėčiau daryti“, – lnk.lt realybės šou kalbėjo Šarūnė.

LNK nuotr./„Pelenė Princesė“ dalyvė Šarūnė
LNK nuotr./„Pelenė Princesė“ dalyvė Šarūnė
LNK nuotr./„Pelenė Princesė“ dalyvė Ieva
LNK nuotr./„Pelenė Princesė“ dalyvė Ieva

Kol Ieva mėgavosi išskirtinėmis miesto pramogomis: vokalo pamoka, masažu ir neįprasta jai ajurvedine virtuve, Šarūnė kibo į ūkiškus lauko darbus.

Kai „Pelenėje Princesėje“ išaušo susitikimo diena, Ieva pokalbį pradėjo nuo nuoširdaus atsiprašymo. „Tik atvykusi į tavo namus, aš buvau labai negatyvi. Viskas man atrodė nesąmonė, net svarsčiau, kur aš esu ir ką čia veikiu. Tačiau tik viskam praėjus, suprantu, kad laikas, kurį praleidau tavo namuose ir gyvendama tavo gyvenimą – buvo nuostabus. Tai atsiprašau ir ačiū už visa tai“, – kalbėjo Ieva.

Visas dviejų merginų nuotykis – realybės šou „Pelenė Princesė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius