Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Johnny Deppas rastas nualpęs viešbučio kambaryje: atšauktas pasirodymas Budapešte

Prieš keletą dienų Johnny Deppas ir jo grupė „The Hollywood Vampires“ buvo priversti atšaukti savo koncertą Budapešte, tačiau nepateikė jokių šio sprendimo priežasčių. Gerbėjai liko sugniuždyti ir sunerimę dėl paskutinę minutę atšaukto pasirodymo. Paaiškėjo, kad nerimas – ne iš piršto laužtas: aktorius rastas nualpęs savo viešbučio kambaryje, rašo „Daily News Hungary“.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / Imago / Scanpix nuotr.

„The Hollywood Vampires“, kuriai priklauso Johnny Deppas, savo instagrame prieš kelias dienas paskelbė, kad dėl „nenumatytų aplinkybių atšaukia pasirodymą Budapešte“, turėjusį įvykti liepos 18 dieną.

Grupė aplinkybių neatskleidė, tačiau pridūrė: „Mes mylime ir vertiname visus gerbėjus, kurie keliavo iš arti ir toli, kad pamatytų mūsų pasirodymą, ir nuoširdžiai atsiprašome.“

Vis tik praėjus kelioms dienoms po incidento laikraštis „Daily News Hungary“ pranešė, kad sutriko J.Deppo sveikata ir kad incidentas buvo rimtas. Anot leidinio, aktorius ir muzikantas buvo rastas nualpęs Budapešto viešbučio, kuriame buvo apsistojęs, kambaryje. Jį radusieji turėjo iškviesti gydytoją, kad įsitikintų, jog nekilo papildomų komplikacijų. J.Deppo sveikatos būklė – trapi, dėl to ir buvo priimtas sprendimas atšaukti koncertą.

Imago / Scanpix nuotr./Johnny Deppas
Imago / Scanpix nuotr./Johnny Deppas

Vėliau vietinė Vengrijos žiniasklaida patikino, kad likus kelioms valandoms iki liepos 18 d. koncerto „Karibų piratų“ žvaigždė gėrė ir, kaip pranešama, sakė, jog blogai jaučiasi. Jis net nedalyvavo garso patikroje.

„Viskas buvo paruošta, scena buvo paruošta, užkulisių komanda buvo pasiruošusi vakarėliui. Niekam nekilo mintis, kad gali kilti problemų, juolab kad grupės nariai atliko garso patikrą. Niekas nepagalvojo apie tai, kad Johnny Deppas nedalyvavo. Jo mikrofoną paruošė personalo narys, bet tai tokioms žvaigždėms nėra neįprasta“, – laikraščiui pasakojo vienas iš dalyvių.

Aktorius ne kartą yra atvirai kalbėjęs apie savo kovą su priklausomybe nuo narkotikų ir alkoholio. Jis yra pripažinęs, kad gerti ir vartoti narkotikus pradėjo dar būdamas vaikas ir nesigėdija to sakyti.

Johnny Deppas pastaruoju metu susidūrė ir su kitomis sveikatos problemomis. Gegužės mėnesį jis buvo priverstas atidėti kai kuriuos savo koncertus po to, kai patyrė čiurnos traumą ir buvo gydytojų įspėtas neskubėti, rašo mirror.co.uk.

„Keli medicinos specialistai primygtinai pasiūlė šiuo metu vengti bet kokios veiklos, todėl šiuo metu, deja, negaliu keliauti“, – savo instagrame tuo metu rašė jis.

Prieš porą savaičių Johnny Deppas taip pat buvo pastebėtas išeinantis iš viešbučio Glazge ir naudojantis ramentą kaip pagalbinę vaikščiojimo priemonę. Tuo metu jis vyko į pasirodymą su grupe „The Hollywood Vampires“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius