Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Valančiūnas mylimąją Eglę Ačaitę po Vilnių vežiojo prabangiu „Maserati“

Antradienio vakarą Vilniaus Didžiojoje gatvėje praeivių dėmesį atkreipė prabangus automobilis „Maserati“. O dar labiau sudomino jo vairuotojas. Juodą prabangų automobilį vairavo ne kas kitas, o neseniai iš Kanados atostogų į Lietuvą sugrįžęs krepšininkas Jonas Valančiūnas (20). „Maserati“ salone kartu su sportininku važiavo ir jo mylimoji Eglė Ačaitė (24).
 Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė
Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pora sostinės Didžiojoje gatvėje pasirodė tuo metu, kai kviestiniai svečiai rinkosi į Egidijaus Dragūno 37-ojo gimtadienio šventę.

Jono Valančiūno vairuojamas prabangus „Maserati“ stabtelėjo netoli kavinės, į kurią rinkosi Selo bičiuliai. Tačiau krepšininkas išvydęs besibūriuojančius fotografus nesiryžo su mylimąja Egle išlipti iš automobilio, tad nuvažiavo tolyn.

Vienas sėkmingiausių Lietuvos jaunųjų krepšininkų, priklausantis „Toronto Raptors“ klubui, pasibaigus NBA sezonui, praėjusią savaitę atostogoms grįžo į Lietuvą. Kartu su Jonu iš Toronto grįžo ir Eglė, ten leidusi savo atostogas. Jonas bičiulio Antano Guogos kvietimu praėjusį savaitgalį leido Anupriškėse įsikūrusiame komplekse „Tony Resort“, į kurį buvo atvykę ir krepšininko tėvai.

Portalas Žmonės.lt anksčiau rašė, kad Jono Valančiūno širdį užkariavusi Eglė Ačaitė – politiko Remigijaus Ačo dukra. Teisės ir valdymo bakalauro studijas Mykolo Riomerio universitete baigusi mergina šiuo metu dirba Seime, vieno parlamentaro padėjėja-sekretore.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius