Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Justinui Jankevičiui išvykus į JAV, Dileta Meškaitė TV3 eteryje pasirodys su nauju partneriu

„Nekantrauju kuo greičiau susitikti su naująja savo partnere žavingąja Dileta Meškaite. Iki šiol ją teko matyti tik televizijos ekrane,“ – sako šypsodamasis TV3 laidų vedėjas, aktorius, žiūrovų numylėtinis Džiugas Siaurusaitis, nuo liepos 8-osios stosiantis prie vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ vairo. Iki šiol su TV3 žiūrovais Dileta sveikinosi drauge su Justinu Jankevičiumi.
Dileta Meškaitė ir Justinas Jankevičius
Dileta Meškaitė ir Justinas Jankevičius / TV3 nuotr.
TV3 nuotr./Justinas Jankevičius, Dileta Meškaitė ir Džiugas Siaurusaitis
Justinas Jankevičius, Dileta Meškaitė ir Džiugas Siaurusaitis

„Man Džiugas labai patinka – kaip žmogus, kaip aktorius. Jis – tikrai labai charizmatiška asmenybė, o kultinio per TV3 rodomo animacinio serialo „Simpsonai“ be įspūdingo Džiugo balso išvis neįsivaizduoju. Esu laiminga, kad turėsiu galimybę mokytis iš tikro profesionalo!“ – susižavėjimo naujuoju partneriu neslepia Dileta.

„Vesdamas laidą „Be komentarų“, puikiai sutariau su kolegomis – su Sandra Daukšaite-Petrulėne ir su Algiu Ramanausku. Tikiu, kad ir dabar jokių problemų neiškils. Dileta – scenos žmogus, tikra profesionalė“, – komplimentų būsimai partnerei negaili TV3 senbuvis.

„Ar „Žiūrėk! Geras!“ laidas vesime trise? Kodėl gi ne. Tikrai gali būti, kad aš, Dileta ir Justas pasirodysime eteryje drauge,“ – intriguoja Džiugas.   

„Man humoro žanras tikrai nesvetimas. O ši laida kaip tik tokia – linksma, šmaikšti, dinamiška. Puikus vasariškas skanėstas visiems televizijos žiūrovams. Manau, kad vesti šią laidą bus tikrai smagu,“ – sako Dž.Siaurusaitis. Vasariškas TV3 projektas Džiugui ne naujiena – jis kuria ir įgarsina „Žiūrėk! Geras!“ linksmųjų namų vaizdelių tekstus.  

D. Meškaitės kolega J.Jankevičius mėnesiui išvyko į JAV, o pats Džiugas jau dalinasi įspūdžiais iš nepakartojamų atostogų Kenijoje: „Nacionaliniuose Kenijos parkuose pamatėme egzotiškiausių gyvūnų – liūtų, dramblių, hipopotamų, buivolų... Tik leopardo, deja, taip ir nepavyko sutikti.“

„Žiūrėk! Geras!“ – pirmadieniais−ketvirtadieniais, 19.50 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius