Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

K.Brazauskienės sūnus laukia kūdikio, bet nenori vestuvių

Prezidento žmona Kristina Brazauskienė netrukus džiaugsis pirmuoju savo anūku. Tačiau ji turbūt niekada nesulauks vienturčio sūnaus iš pirmosios santuokos Ernesto Butrimo kvietimo į vestuves.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Sostinės viešbučio „Crowne Plaza Vilnius“ bendraturtė K.Brazauskienė nuolat ragindavo sūnų vesti. Verslininkė kurį laiką ilgametę sūnaus draugę vadybininkę Moniką Daugėlaitę net vadindavo marčia. Tačiau Ernestas nepasidavė spaudimui. Apie tai - „Lietuvos ryto“ priedo „Gyvenimo būdas“ istorija.

Pernai, prieš pat Naujuosius, po aštuonerių metų draugystės Ernestas išsiskyrė su Monika. Tad kas toji moteris, padovanosianti 38 metų viengungiui kūdikį ir ar E.Butrimas ją ves?

„Esu linkęs daug kartų pasverti situaciją ir tik po to priimti sprendimą. Nesu iš tų, kurie pirma įšoka į balą, o po to galvoja, kaip iš jos iššokti. Toks neapdairus šokinėjimas nėra gerai“, - tikino verslininkas.

Tačiau jo pažintis su 28 metų banko tarnautoja Jurgita prilygo žaibui žiemą - meilė buvo spontaniška ir aistringa. Šį mėnesį į pasaulį ateisiantis jų kūdikis nebuvo planuotas.

Ernestą su Jurgita praėjusių metų pabaigoje supažindino jo vaikystės draugas. Jie susitiko viename sostinės bankų.

O šįmet vasarį pora keliavo po Meksiką. Netrukus po šių atostogų Jurgita mylimajam telefonu pranešė, kad laukiasi. Ernestas tuo metu jau buvo išvykęs į JAV.

Meilė buvo spontaniška ir aistringa. Šį mėnesį į pasaulį ateisiantis jų kūdikis nebuvo planuotas.

Grįžęs iš Amerikos, E.Butrimas apie būsimą atžalą papasakojo savo motinai K.Brazauskienei. Ši apsidžiaugė, kad turės anūką: „Sūpuosiu ir labai mylėsiu“.

O Ernesto tėvas Antanas Butrimas iš pradžių nepatikėjo, kad taps seneliu, manė, jog sūnus juokauja. Kai Jurgitos pilvas išryškėjo, A.Butrimas įsitikino: tai - rimta.

Ernestas ir Jurgita nežino, kokios lyties kūdikis gims. „Svarbu, kad būtų sveikas“, - patikino verslininkas.

E.Butrimas neketina dalyvauti gimdyme: „Neturiu akušerio išsilavinimo, tegul gimdymu rūpinasi patyrę gydytojai. Be to, esu senų pažiūrų - vyrui ne vieta gimdykloje“.

Buvusi E.Butrimo ilgametė draugė M.Daugėlaitė irgi žino, kad jis turės vaiką. Buvę mylimieji po išsiskyrimo kartais draugiškai pasikalba telefonu.

„Neseniai buvau išsiskyręs su Monika, o netrukus atsirado kita mergina. Taip gyvenime nutiko, kad aš tapsiu tėvu. Jau nieko nepakeisiu. O Monikai, neabejoju, gyvenimas puikiai susiklostys ir be manęs“, - kalbėjo E.Butrimas.

Ernestas - užkietėjęs viengungis. Jis bijo vedybų, nes aplinkui mato daug neigiamų pavyzdžių. Dauguma Ernesto draugų - išsiskyrę.

Jo tėvų šeima irgi nebuvo ideali.

Ernesto motina Kristina Butrimienė prieš septynerius metus skandalingai nutraukė santuoką su jo tėvu A.Butrimu bei ištekėjo už ilgametės slaptos meilės - tuomečio premjero Algirdo Brazausko.

Šeimos drama stipriai sukrėtė Ernestą, nors jis jau buvo suaugęs. E.Butrimas jaučiasi nepasitikintis savimi - abejoja, ar jam pavyktų sukurti darnią šeimą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius