Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų karštinė išprovokavo grupės „Subtilu-Z“ šokį ant ledo: žiūrėkite

Artėjant šventėms instrumentalistai „Subtilu-Z“ įgyvendino seną svajonę – grupės nariai užsidėjo pačiūžas, pasikvietė ištikimą grupės gerbėją šunelį Pupą ir akordeonu, birbyne bei perkusija grojo čiuoždami ant ledo. 
„Subtilu-Z“
„Subtilu-Z“ / Stop kadras

„Kaip reikia groti, mes žinome. Tačiau pačiūžas visi buvome užsidėję senokai. O kaip čiuožiant ant ledo dar ir groti akordeonu, čia tai buvo mįslė“, – filmavimo pradžią prisimena Povilas Velikis.

„Subtilu-Z“ video atvirutėje atlieka jau Kalėdų folkloru tapusios dainos „Jingle Bells“ versiją. Vytautas juokauja, kad jei kažkam ir nepatiks mūsų „Jingle Bells“ versija, tai ant ledo slidinėjančių muzikantų vaizdas abejingų neturėtų palikti.

„Šventiniu laikotarpiu, žinoma, galima išvysti kur kas geresnių šokėjų. Su vyrais norėjome įsitikinti, gal vis tik įvyks Kalėdų stebuklas ir mes atrasime naują talentą,“ – juokauja P.Velikis. Ir galiausiai muzikantai sako, kad jie patys galutiniu rezultatu patenkinti.

Rizikavo vertingais instrumentais

„Čiuožimas yra labai linksma pramoga, tačiau kai stoji ant pačiūžų su savo vieninteliu akordeonu, supranti, jog tai kur kas rizikingesnis įvykis nei linksmas kluptelėjimas čiuožiant. O dar ir gruodis… kaip bebūtų, muzikantų duona“, – pasakoja P.Velikis

Šventinėje video atvirutėje grupės nariai pirmą kartą savo gyvavimo istorijoje atlieka sinchronišką šokį. „Mums, kaip grupei, jau 12 metų. Jaučiamės tikrai brandūs muzikantai, tad pirmų kartų – vis mažėja. Bendras šokis buvo viena iš senų mūsų svajonių. Galvojam, jei jau šokti, tai tik ant ledo, su pačiūžom ir dar su tikrai vertingais instrumentais rankose. Žodžiu, ekstremaliai“ – pasakojo muzikantai.

Kalėdinėje video atvirutėje žiūrovai taip pat pamatys ir profesionalų: gatvės šokio grupės „Intrus“ pasirodymą bei čiuožėjų ant ledo šokį.

Nori įkvėpti gerbėjus iš viso pasaulio

„Profesionalai, mėgėjai, dvikojai ir keturkojai – mūsų vaizdo atvirutėje visi čiuožia, šoka, linksminasi ir dalinasi pačia geriausia nuotaika. Būtent tokių ir linkime artėjančių švenčių savo gerbėjams iš viso pasaulio. Laiko, kai visi kartu, kai visi laimingi, kai tiesiog imam ir įgyvendinam savo senas svajones“, – sakė P.Velikis.

Neseniai naują albumą „Grammy Winners“ išleidusios grupės kalėdinio sveikinimo video atvirutės išskirtinė premjera įvyko LRT šeštadienio „Labas rytas, Lietuva“ laidoje. Jeigu nematėte, kviečiame pažiūrėti ir įvertinti grupės pasirodymą:

VIDEO: Christmas Fever (instrumental Jingle Bells cover on ice) by Subtilu-Z

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius