Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kanuose lankęsis modelis Jolanta Leonavičiūtė dalyvavo „Fashion TV“ apdovanojimuose ir susipažino su aktoriumi Adrienu Brody

Daugelis iš mūsų naujienas apie Kanuose kasmet vykstantį filmų festivalį seka žiniasklaidoje ir turbūt ne vienas slaptai svajoja žengti raudonu kilimu, pamatyti pasaulinio lygio žvaigždes iš arti ir dalyvauti tokio lygio renginyje. Tai jau trečius metus iš eilės daro iš Vilniaus kilęs modelis Jolanta Leonavičiūtė.
Jolanta Leonavičiūtė ir Adrienas Brody
Jolanta Leonavičiūtė ir Adrienas Brody / Asmeninio albumo nuotr.

Modelio karjerą po studijų universitete pradėjusi Jolanta atviravo, kad į mados pasaulį ji pasinėrė gana vėlai, nes pirmoje vietoje visada buvo išsilavinimas. Darbas Anglijos televizijos kompanijoje, Milanas, Izraelis, Kinija, įvairūs grožio konkursai – taip būtų galima įvardyti gražuolės pirmuosius žingsnius modelių pasaulyje.

Nors J.Leonavičiūtei dirbti modeliu yra labiau hobis, o ne gyvenimo tikslas, tačiau su kiekvienais metais jos karjera įsibėgėja ir jai sekasi vis geriau. Jolanta prisipažįsta, kad toks jos darbas – puiki galimybė keliauti, aplankyti nuostabiausius pasaulio kampelius, susitikti su naujais žmonėmis, susipažinti su kitokia kultūra. „Pasaulis juk toks didelis, pilnas galimybių, todėl tereikia išlįsti iš savo komforto zonos“, – prideda vilnietė.

Asmeninio albumo nuotr./Jolantos Leonavičiūtės viešnagė Kanuose
Asmeninio albumo nuotr./Jolantos Leonavičiūtės viešnagė Kanuose

Kanuose Jolanta lankėsi ne pirmąjį kartą. Pirmą kartą teko apsilankyti prieš penkerius metus, tačiau Kanų kino festivalyje mergina dalyvauja jau trečius metus iš eilės. „Visi draugai ir pažįstami suvažiuoja iš visų pasaulio kampelių, todėl smagu visus sutikt būtent ten, kur tuo metu vyksta nuostabūs renginiai, susirenka gražūs žmonės, pasaulinio lygio žvaigždės, moterys pasipuošusios įspūdingomis suknelėmis ir visur tvyro prabanga. Tai yra Kanų kasdienybė“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Jolanta. Mergina kalba, kad itin jauku sėdėti kavinukėje vakare priešais „Palais des Festivals et des Congres“, kur vyksta filmų premjeros. Lauke būriuojasi žurnalistai, laukiantys atvykstančių aktorių ir garbingų svečių. Taip pat gerbėjai laukia savo dievukų prie raudonojo kilimo.

Asmeninio albumo nuotr./Jolantos Leonavičiūtės viešnagė Kanuose
Asmeninio albumo nuotr./Jolantos Leonavičiūtės viešnagė Kanuose

Anot pašnekovės, festivalio metu yra trys pagrindiniai renginiai-vakarėliai, į kuriuos šaunu patekti: „Chopard“, „de Grisogono“ ir visą festivalį vainikuojantis „Amfar“. „Pastarajame teko dalyvauti prieš porą metų, jis vyko pasakiškame „Eden Roc“ viešbutyje. Į Kanus vykstu dalyvauti renginiuose, apdovanojimuose ir, be abejonės, pailsėti ir pramogauti. Tai yra savaitė smagaus laiko sau. Šių metų Kanų kino festivalyje teko lankytis vieno filmo premjeroje, dalyvauti „Fashion TV“ apdovanojimuose. Taip pat teko dalyvauti vakarienėse su įžymybėmis. Vienos jų metu sutikau aktorių Adrieną Brody. Labai malonus ir šiltas žmogus. Jis buvo su savo įspūdingo grožio mergina Lara. Teko pabendrauti su abiem ir, žinoma, neatsispyriau galimybei įsiamžinti nuotraukoje su aktoriumi“, – savo įspūdžiais dalijosi Jolanta.

Asmeninio albumo nuotr./Jolantos Leonavičiūtės viešnagė Kanuose
Asmeninio albumo nuotr./Jolantos Leonavičiūtės viešnagė Kanuose

Paklausta apie tipišką dieną žydrojoje pakrantėje, J.Leonavičiūtė pasakojo, kad diena prasidėdavo puodeliu kavos nuomojamo buto terasoje. „Šilti saulės spinduliai, vėsus rytinis vėjas ir pietų Prancūzijos dvelksmas – visgi gera ten pabūti, nors ir neilgam. Po to eidavau papietaut į Baoli ar Niki paplūdimius. Juose smagi atmosfera, gyva muzika, didžėjai bei „Cristal bei Dom Perignon“ šampano purslai. Užsukdavome taip pat ir į „Carlton“ viešbučio terasą išgerti kavos puodelio. Tai įžymybių pamėgta vieta. Būnant ten prie šalia esančio staliuko atsisėdo amerikiečių kino režisierius, scenaristas, aktorius Quentinas Tarantino. Mačiau ir modelį Iriną Shayk, išeinančią iš restorano. Galiu pasakyti, kad gyvai ji dar gražesnė nei nuotraukose. Viena iš gražiausių moterų, mano  manymu. Milla Jovovich, Johnas Travolta, Heidi Klum, rusų dainininkas Timati bei vakarėlių pažiba Paris Hilton – tai mano sutiktos žvaigždės per šį festivalį“, – pasakojo modelis.

Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

Būdama Lietuvoje Jolanta kartais užsuka į vakarėlius gimtajame mieste. Kuo gi skiriasi mūsiškiai vakarėliai nuo Kanų? J.Leonavičiūtė tikino, kad nori ar nenori, tačiau skirtumas yra. „Pas mus žmonės labiau linkę į kitus žiūrėti, analizuoti jų gyvenimus labiau nei savus. Dažnas svečias yra per daug susireikšminęs ir pasižymi netolerancija. Gal toks mūsų, lietuvių, mentalitetas? Tačiau džiugu, kad su laiku viskas keičiasi į gerąją pusę. Aišku, nereikia pamiršti, kad Kanų festivalyje biudžetas įvairiems vakarėliams yra milžiniškas. Viskas nuo pradžios iki galo suorganizuota beveik tobulai. Viskas turi būti idealu, prabangu, kad svečiai jaustųsi ypatingi. Kiekvienam skiriamas dėmesys. Nesupraskite manęs neteisingai, Lietuvoje irgi yra gerų renginių, bet visada yra iš ko imt pavyzdį“, – įsitikinęs modelis.

Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius