-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karina Krysko prabilo apie veido priežiūrą: paiso kelių svarbių rekomendacijų

41-erių grupės „69 Danguje“ narė Karina Krysko stebina savo nepriekaištinga išvaizda ir skaisčia oda. „Paisau visų savo ilgametės kosmetologės rekomendacijų“, – patikina atlikėja ir atskleidžia be ko neįsivaizduoja savo dienos.
Karina Krysko
Karina Krysko / Tomo Kaunecko ir Eriko Ovčarenko nuotr.

Gana dažna viešnia grožio terapeutės, kosmetologės Vaidos Bajarienės kabinete yra dainininkė – Karina Krysko. Garsi kaunietė patikina, kad visų kosmetologės rekomendacijų ji paiso.

„Aš kas rytą išgeriu stiklinę vandens. Šito nepamirštų niekada, – šypsodamasi apie mėgstamus grožio ritualus kalba K.Krysko. –Kasdien naudoju veido odos priežiūros priemones, serumus ir kremus, kuriuos man rekomenduoja ir parinke kosmetologė. Paskutiniu metu namuose mėgstu dažniau pasilepinti ir veido kaukėmis“.

Tomo Kaunecko nuotr./Karina Krysko
Tomo Kaunecko nuotr./Karina Krysko

„Tai – nuobodu, bet yra būtina, jei kasdien norite džiaugtis skaistesne, lygesne oda ir tobulesniu makiažu“, – Karinai pritaria grožio terapeutė, kosmetologė Vaida Bajarienė, pasakodama apie kas rytą ir vakarą privalomą rutiną – veido odos nuvalymą, prausimą, puoselėjimą bei drėkinimą.

Veido odos priežiūra, anot jos, yra vienas svarbiausių moters grožio ritualų, norint ją išlaikyti sveiką ir švytinčią.

Tomo Kaunecko nuotr./Karina Krysko
Tomo Kaunecko nuotr./Karina Krysko

„Ir išimčių ar atostogų čia negali būti, – patikina pašnekovė, – Nes kasdien daugiau ar mažiau yra naudojama dekoratyvinė kosmetika, odos būklę veikia aplinkos užterštumas ir įtemptas gyvenimo ritmas“.

Ir, nors odos priežiūros rutina skiriasi priklausomai nuo odos tipo, yra keletas pagrindinių žingsnių, pasak V. Bajarienės, kuriuos turėtų atlikti kiekviena moteris.

Karina Krysko su vyru Jeronimu Miliumi ir sūnumi Majumi atostogavo Lenkijoje / Asmeninio albumo nuot...
Karina Krysko su vyru Jeronimu Miliumi ir sūnumi Majumi atostogavo Lenkijoje / Asmeninio albumo nuot...

Rytą grožio terapeutė rytą rekomenduoja pradėti nuo veido odos valiklio ir drėkinančio kremo. Anot jos, reikėtų nepamiršti ir SPF apsaugos. Vakarais būtina skirti pakankamai laiko tinkamai nuprausti veidą, pašalinti visus nešvarumų ir makiažo likučius. Tam itin tinkamas aliejaus pagrindo prausiklis. Ritualo pabaigoje odą patariama palepinti naktiniu kremu.

Rutinai svarbūs ir serumai, o kartą per savaitę – veido kaukė ir šveitimas. „Tam tikros priemonės į „dienotvarkę“ įtraukiamos atsižvelgiant į moters amžių. Pavyzdžiui, jei atšventėte 40-ąjį gimtadienį, patartina du kartus per dieną naudoti drėkinamąjį veido kremą, pienelio konsistencijos veido valiklį, vengti sausinančių odos priežiūros priemonių, o rytais į pagalbą pasitelkti serumą, kupiną antioksidantų“, – pataria grožio terapeutė.

Tomo Kaunecko nuotr./Karina Krysko
Tomo Kaunecko nuotr./Karina Krysko

Kartą per mėnesį kiekvienai, besirūpinančiai savimi, pravartu užsukti pas profesionalus – jie atliks efektyvias ir, įvertinę odos būklę, reikalingas procedūras – tokias, kurias namų sąlygomis pasidaryti sudėtinga. Jei veido priežiūros rutina yra teisinga, tuomet ir šventinis makiažas bus tobulesnis.

„Tik prieš didžiąsias šventes, ypač vestuves, patarčiau neeksperimentuoti pačioms, kad oda neparaustų, nesudirgtų“, – sako V.Bajarienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius