Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune į naujo baro atidarymą barmenas atjojo žirgu

Verslininkai Inga ir Darius Budriai Kauno Senamiestyje atidarė naują barą „Jack Pub“. Šeštadienį – įkurtuvių vakarą – pirmuosius lankytojus maloniai nustebino baro šeimininką Džeką įkūnijęs barmenas Aurimas, kuris į vakarėlį atjojo žirgu.
Barmeną Aurimą atjojusį ant žirgo pasitiko Inga ir Darius Budriai
Barmeną Aurimą atjojusį ant žirgo pasitiko Inga ir Darius Budriai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Ne pirmą kartą raiteliu tapęs jaunuolis kviestinius svečius, pasižiūrėti reginio susirinkusius prie „Jack Pub“ įėjimo Vilniaus gatvėje, paragino eiti į baro vidų, kur laukė kaubojiški užkandžiai, šokiai ir viena iš užeigos pramogų – prie įėjimo įrengtas atrakcionas, kai įmetęs monetą gali išmėginti jojimą buliumi. 

Inga ir Darius Budriai šeštadienio vakarą įprastus drabužius buvo pakeitę į tipiškus kaubojams: abu jie dėvėjo skrybėles, marškinėlius ir liemenes. Beje, visi atėjusieji, kurie norėjo atitikti šventės aprangos kodą, galėjo pasiskolinti ir pasipuošti odinėmis skrybėlėmis. 

Ir naujojo baro interjere gausu kaubojams priskiriamų aksesuarų – iš kepurių sukurti šviestuvai, iš balnų – kėdės. Baro erdvė suskirstyta į tris zonas, vienoje jų – sienų dailininkų nupiešti darbai, o virš baro kabo grandinėmis prie lubų pritvirtintas motocikas. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Inga ir Darius Budriai
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Inga ir Darius Budriai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius