-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kažkas atsitiko” pasiūlys ekskursiją po išnuomojamą Daktarų pilaitę

„Kažkas atsitiko”: per Lietuvą nuvilnijo žinia, ypač aktuali ieškantiems nekilnojamojo turto – Daktarų šeimos dvaras išnuomojamas! Užleisti savo turtą nuomininkams nusprendė Ramutė Daktarienė. Iš trisdešimties bendro vedybinio gyvenimo metų Henriko Daktaro žmona Ramutė Daktarienė 15 gyvena viena. Per visus penkiolika priverstinio išsiskyrimo metų Ramutės meilė ir aistra vyrui neišblėso.
Oksana Pikul ir Karolis Sakalauskas
Oksana Pikul ir Karolis Sakalauskas. / LNK nuotr.

Tačiau kokie privalumai laukia būsimų nuomininkų, kurie apsigyvens ir šilto, ir šalto mačiusioje Daktarų pilyje? Henriko Daktaro tvirtovė buvo pradėta statyti dar 1995–aisiais. Tuomet tai buvo niekuo neišsiskiriantis nedidelis standartinis nameliukas. Tačiau kaip baltų plytų namas su šiferio stogu tapo tokiais rūmais? Manoma, kad Henytė su bendražygiais važinėdamas į Jugoslaviją, Rumunijos kalnuose išvydo didingas pilis – grafo Drakulos ir vietos čigonų baronų.... Tais laikais vaikams ir banditams labai patiko garsioji Walto Disney pilis. Beje, pats W.Disney, idėjų savo pilies statybai sėmėsi iš vienos Ispanijos pilies. Taigi, sukomponavus visas matytas pilis, išėjo štai šis, iki šiol neregėtas architektūros šedevras… Ši tvirtovė atlaikė neprietelių antpuolius. Prieš dvejus metus įvykęs granatų, minosvaidžių lietus atrodo kaip menkas krepštelėjimas.

Daugiau nei 600 kvadratinių metrų empirinio stiliaus baroko – rokoko kandeliabrai, piliastrai ir kitokie raižiniai bei lipdiniai. Didžiojoje pilies menėje – neįtikėtino dydžio židinys. Marmurinis ir prabangus. Šalia jo puikuojasi neįmanomo dydžio akvariumas, kuriame plaukioja Amazonės džiunglių upių plėšriosios žuvys. Toje talpoje galėtų laisvai pliuškentis bent du žmonės. O grindys Daktarų pilyje ne kokio ąžuolo parketo, o Karelijos juodojo ir baltojo marmuro! Ir visa tai tik įžengus į pirmąjį rūmų kambarį!

Štai tokią prabangą ir patogumus nuomininkams Ramutė Daktarienė siūlo viso labo už 3000 litų. Niekada neregėtą ekskursija po visus Daktarų pilies užkampius, Daktarų buduarus ir netgi slaptus požeminius tunelius jau pirmadienį 20 val. 30 min. laidoje „Kažkas atsitiko” su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius