-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Klaipėdoje atsisveikinama su dainininku E.Ostapenko: šarvojimo salėje – dviratis ir skambančios jo dainos

Penktadienį prasidėjo atsisveikinimas su dainininku Eugenijumi Ostapenko. Šeimos nariai ir artimiausi bičiuliai, gerbėjai pagerbti jo atminimo rinkosi į Klaipėdoje esančią Šv. Juozapo Darbininko bažnyčios didžiąją salę.
E.Ostapenko atsisveikinimas
E.Ostapenko atsisveikinimas / 15min nuotr.

Atsisveikinimas su atlikėju prasidėjo 14 val. Su E.Ostapenko pirmiau atsisveikino šeimos nariai, o penktadienį atvyko jo artimiausi bičiuliai ir gerbėjai. Be to, į salę su daina „Dviratukas“ atvyko atlikėjo gerbėja ir šalia karsto paliko dviratį.

Šarvojimo salėje skamba ryškiausios atlikėjo dainos. Kaip pasakojo jo mama, E.Ostapenko iš viso išleido 4 muzikinius albumus.

„Ateikite visi atsisveikinti, vietos užteks visiems. Jei bijot koronaviruso – salė labai didelė, galėsite laikytis atstumo“, – skelbė Eugenijaus mama.

E.Ostapenko bus palaidotas šeštadienį 14 val.

Apie 44-erių sulaukusio E.Ostapenko mirtį buvo pranešta balandžio 14 d. Kaip patikino atlikėjo mama, jis iškeliavo 5.30 val. ryto nuo širdies nepakankamumo.

15min šią žinią patvirtino ir Eugenijaus Ostapenko kolega Aidas Manikas.

„Jo sesuo paskelbė šią žinią, ja taip pat pasidalijo ir mama. Aš galiu tik pasakyti, kad pažinojau jo mamą. Kai paskaičiau feisbuke žinutę, kad jis mirė, 8 val. ryto paskambinau Eugenijaus mamai, kuri man patvirtino, kad jo nebėra. Man jo labai gaila kaip kolegos ir talentingo žmogaus“, – sakė A.Manikas.

15min primena, kad Eugenijų Ostapenko Lietuvoje išgarsino ne tik „Dviratukas“ ir kitos jo dainos, bet ir skandalai, kurie, atrodė, nuolat persekiojo dainininką.

Vyras neslėpė mėgęs audringai pasilinksminti, savo asmenines dramas, įskaitant meilės reikalus, aiškindavosi viešai, buvo įtariamas gydytojo sumušimu, pats ne kartą ieškojo teisybės teismuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius