-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl kulinaro diplomą turinčiam Radžiui mama leidžia tik plauti indus?

Visada energingas, ryškus ir itin atviras – toks dažniausiai televizijos ekranuose yra matomas estrados princas, charizmatiškasis Radžis. Toks jis buvo ir laidos flmavimo aikštelėje, kur papasakojo pačias įdomiausias savos virtuvės bei namų istorijas. Radžis ne tik atskleidė turintis kulinaro diplomą ir kokie patiekalai yra jo mėgstamiausi, bet ir kas jam rytais gamina kavą
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / T.Petrovskio/tomasfoto.lt nuotr.

Šįkart šeštadienį per TV3 pasirodysiančios kulinarinės laidos studijoje skambėjo užkrečiantis dainininko Radžis juokas, o kol atlikėjas bendravo su laidos vedėja I.Juciūte, „Kamado bono“ grilio zonoje kepsinių guru Robertas Svetlauskas gamino BBQ šonkauliukus ir Coleslaw salotas.

Studijoje pokalbis su atlikėju prasidėjo prie kavos puodelio. Laidos vedėjos paklaustas, ar šeštadienio rytą kas nors jam gamina kavą, pašnekovas, neprarasdamas jam būdingo šmaikštumo, nedvejodamas atsakė: „Taip. Gamina Radžis“.

Tokia pat atvira bei nuotaikinga dvasia vyko visas ryto pokalbis. Prisiminęs nelengvą karantino laiką, kurį Radžiui teko išgyventi Panevėžyje pas mamą Vidą, pašnekovas atskleidė neseniai pasibaigusio realybės šou „Didysis šou burbulas“ nugalėtojo sėkmės receptą.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Radžis Aleksandrovičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Radžis Aleksandrovičius

„Nugalėjęs jaučiuosi puikiai. Atskiros kažkokios strategijos nebuvo, bet aš tikėjau, kad galiu nugalėti. Tikėjimas duoda rezultatą. Ką man tai reiškia? Šiame šou pasitikrinau, ar pats sau ir mane supantiems žmonėms esu įdomus. Žmonės greitai atskiria, koks esi realybėje, ir koks scenoje. Gyvenime niekam neįdomūs vaidinantys žmonės. Turi būti savimi. Gal tai netinka daugumai, bet aš toks esu. Galima sakyti, kad sėkmės paslaptis yra atvirumas ir nuoširdumas“, – pasakojo Radžis.

Laidos vedėjos paklaustas, ar pergalė realybės šou pridėjo žinomumo ir kaip jis apsisaugo nuo gerbėjų, nešančių ne tik gėles, bet ir lašinius ar kiaušinius, Radžis atvirai prisipažino:

„Aš apie tai nė negalvoju. Žinoma, gal jaunesnioji karta apie mane sužinojo daugiau, bet kažkas labai nepasikeitė. O su gerbėjais visuomet nustatau ribą. Visus priimu tokius, kokie jie yra“.

Žinomas atlikėjas pripažino, kad jam, kaip ir daugeliui žinomų žmonių, yra tekę persirgti ir vadinamąją žvaigždžių liga. Tiesa, pastaroji neužsitęsė, mat jaunas atlikėjas kaip mat į vietą buvo pastatytas... savo mamos Vidos.

T.Petrovskio/tomasfoto.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius
T.Petrovskio/tomasfoto.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius

„Kai man buvo 18 metų, persirgau vadinamąja „žvaigždžių“ liga, bet labai trumpai. Mane į vietą pastatė mama Vida. Kai tik atvažiuodavau į Panevėžį, ji mane iš karto „nuleisdavo“ ant žemės. Sakydavo: „Atvažiavo čia matai kažkokia žvaigždė. Uždarai tik duris ir sėdi ant fotelio“, – griežtą mamos Vidos auklėjimą prisiminė Radžis.

Pokalbiui pakrypus apie mamą Vidą ir jos fantastiškai gaminamus patiekalus, laidos vedėja priminė ir Radžio kulinaro profesiją bei pasidomėjo, kokiais patiekalais pašnekovas lepina savo mamą, norėdamas jai leisti atsipūsti nuo rutinos ir pailsėti nuo valgio ruošos.

„Aš turiu kulinaro diplomą, bet geriau jau mamą kažkur nusivesiu pavaišinti, negu pats gaminsiu. Virtuvė namuose – mamos Vidos zona. Ji nemėgsta, kai aš pradedu virtuvėje šeimininkauti, pyksta, kad galiu ne taip kažką padaryti, pritaškyti. Mano darbas – tik kavą išvirti, indus suplauti, viską sutvarkyti“, – pasakojo Radžis.

Paklaustas, ką gaminant jį patį galima labiausiai nustebinti, Radžis negalvodamas atsakė: „Valgau viską, tik ne pienišką sriubą. Jau dabar, vien pagalvojus apie tą plėvelę ant pieniškos sriubos, iš karto darosi negera...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius