Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Komedijinis serialas „Mano vardas Erlas“ – nuo vasario 16 dienos per TV6!

Nuo vasario 16 dienos TV6 žiūrovų pamėgtas serialas „Vedęs ir turi vaikų“ užleis vietą naujam serialui – kriminalinei komedijai apie nevykėlį Erlą ir jo nutrūktgalvišką gyvenimą. Net keturiem „Auksiniams gaubliams“ nominuotas serialas „Mano vardas Erlas“ yra itin populiarus, visame pasaulyje pritraukęs milijonus gerbėjų.
serialas „Mano vardas Erlas“
serialas „Mano vardas Erlas“ / TV3 nuotr.

TV6 serialas „Mano vardas Erlas“ pasakoja apie veltėdį ūsuotą vaikiną, kuris nieko nedirba, vagia viską, kas neprikalta, maukia alų ir apskritai yra rakštis visuomenei. Vieną dieną šis tinginys, loterijoje laimėjęs 100 000 dolerių, patenka į automobilio avariją.

Atsigavęs ligoninėje iš televizijos jis sužino apie kiekvieną žmogų lydinčią karmą, todėl norėdamas išvengti nesėkmių sugalvoja atsilyginti už visas savo anksčiau padarytas niekšybes, praneša TV3.

Erlas sudaro ilgą visų savo blogųjų darbų sąrašą ir pradeda jų atitaisymo akciją. Erlą Hikį vaidinantis Jasonas Lee pasakoja, kad pradėjęs filmuotis šiame seriale taip pat susimąstė apie savo karmą ir blogų darbų reikšmę gyvenime.

„Serialas „Mano vardas Erlas“ privertė mane jaustis apdovanotam, man patinka jame filmuotis. Man tai lyg dovana, stengiuosi padaryti viską kuo geriausiai ir nieko nepriimu kaip savaime suprantamo dalyko. Manau, kad niekada nepasidarysiu per daug išpuikęs, nes už savo sėkmę dėkoju žvaigždėms, o filmuotis man smagu visuomet, net naktį“, – savo mintimis apie sėkmę dalijasi aktorius Jasonas Lee.

Erlą Hikį seriale vaidinantis aktorius Jasonas Lee karjerą kine pradėjo itin netradiciškai – iki 1995 metų jis užsiiminėjo profesionaliu riedlentininkų sportu. O dabar jis gali pasigirti dviem „Auksinio gaublio“ ir 11 kitų kino apdovanojimų nominacijomis.

Visame pasaulyje pasisekimo sulaukęs komiškas serialas „Mano vardas Erlas“ jau nuo vasario 16 dienos šiokiadieniais 20.00 val. tik per TV6!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius