-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovotojui Arnoldui Misiūnui – kaltinimai nužudžius jau antrą šunį: „Hugo tapo auka dėl pinigų“

Gyvūnų teisių gynėja Skaistė Svidraitė, kuri daugumai geriau žinoma kaip šuniukų fėja Skaitė, paskelbė daugelį šokiravusią informaciją apie kovotoją Arnoldą Misiūną. Socialiniuose tinkluose moteris apkaltino Arnoldą nužudžius savo augintinį – pitbulio mišrūną Hugo.
Arnoldas Misiūnas
Arnoldas Misiūnas / Roko Lukoševičiaus ir socialinių tinklų nuotr.

Šuniuku fėja vadinama Skaitė dažnai dalijasi įvairiais svarbiais su gyvūnais susijusiais klausimais. Antradienį savo socialinių tinklų paskyroje ji pasidalijo informacija, kurioje teigiama, kad kovotojas Arnoldas Misiūnas tariamai nužudė savo šunį Hugo. Įrašu S.Svidraitė sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Arnoldas Misiūnas nužudė savo šunį, nes nusprendė užsiimti american bully VEISLININKYSTE ir iš to praturtėti.

Kalytė Luna buvo užmigdyta viso labo pusės metų amžiaus, nes kažką „perkando“.

Hugo tapo jo auka dėl pinigų.

Hugo 2021.10.04-2024.02.10

Hugo jis užmigdė, nes jis tapo nebereikalingu. Dabar veis american bully šunis. Migdymo priežastis tik tokia – NEBEREIKALINGAS.

Neturiu daugiau ką pakomentuoti… Informacija perduota policijai.

Dabar norėtumėm žurnalistų dėmesio jam“, – rašė S.Svidraitė.

Kalbėdama su Žmonės.lt šuniukų fėja Skaistė sakė, kad apie ankstesnę A.Misiūno augintinę Luną žinojo jau seniai, o duomenis patvirtino gyvūnų registras.

„Kad Luna užmigdyta žinojau seniai, iš gyvūnų registro, nežinojau tik priežasties. O dabar su manim susisiekė žmogus iš artimos aplinkos ir pasakė, kad Hugo užmigdytas. Pasitikrinau gyvūnų registre ir informacija pasitvirtino. Tas pats žmogus ir pasakė „priežastį“, – sakė S.Svidraitė.

Moteris pasidalijo jai artimo šaltinio atsakymu, kurio sulaukė.

„Seniau jis turėjo keletą pitbulių veislės šunų, kuriuos visus užmigdė, nes nusprendė pradėti veisti brangios veislės šunis American XL Buliai“, – teigė šuniukų fėjos Skaistės šaltinis.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Arnoldas Misiūnas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Arnoldas Misiūnas

Šuniukų fėja Skaistė taip pat paminėjo, kad kovotojas dėl šuns užmigdymo galimai kreipėsi į Klaipėdoje nelegalias paslaugas teikiantį veterinarą. Detaliau atskleisti jo duomenų moteris šiuo metu negali, nes vyksta tyrimas.

„Kadangi bendradarbiauju su Gyvūnų gerovės iniciatyvos programa, tai jų teisininkė paruoš pareiškimą. Norime pasiekti maksimalių rezultatų, todėl procesas gali užtrukti iki poros dienų, bet pareiškimas bus ir A.Misiūnui ir veterinarui. Taip pat kreipsimės į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą už nelegalų veisimą, nes jo veislynas nėra registruotas“, – Žmonės.lt sakė S.Svidraitė.

Šuniukų fėjos Skaistės žiniomis, A.Misiūnas anksčiau jau buvo nubaustas už netinkamą elgesį su gyvūnais. Tą kartą – dėl ausų kirpimo.

Policijos atstovas Ramūnas Matonis portalui Žmones.lt sakė situaciją komentuoti galės tik gavęs pareiškimą. Patikino, kad už žiaurų elgesį su gyvūnais gresia atsakomybė.

| Nubausti žinomi visuomenėje asmenys dėl šunų ausų kupiravimo | Šių metų pradžioje gavome du skundus, kuriuose...

Posted by GGI - Gyvūnų gerovės iniciatyvos on Sunday, November 20, 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius