Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kraupią avariją patyrusiai marijampolietei Jolitai Kazakevičiūtei viltį suteikė „Grožio architektai“

„Apie 23.02 val. Vilkaviškio rajono savivaldybėje kelyje Kybartai–Vilkaviškis–Marijampolė susidūrė vilkikas su lengvuoju automobiliu. Po avarijos į ligoninę nuvežti keturi žmonės“, – šis policijos pranešimas mirgėjo žiniasklaidoje kiek mažiau nei prieš metus. Tarp tragiško įvykio dalyvių buvo ir 26 metų Jolita Kazakevičiūtė. Kraupią avariją patyrusios marijampolietės istoriją žiūrovai išvys realybės šou „Grožio architektai“ premjeroje.
Jolita Kazakevičiūtė
Jolita Kazakevičiūtė / TV3 nuotr.

Kas vyko tą vakarą, „Grožio architektų“ herojė pasakos patylomis: „Važiavome su draugais, draugė manęs paklausė kelio, aš, nespėjus net išsižioti, pamačiau kelio ženklą, rodantį draudžiamą eismą, ir viskas. Atsibudau ligoninėje, seselės liepė nejudėti, kad galėtų ramiai sukarpyti suknelę ir nurengti mane. Prisimenu, mano veidas buvo kruvinas.“

Automobilis, išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą, kaktomuša rėžėsi į vilkiką, o Jolita, sėdėjusi ant užpakalinės sėdynės, veidu trenkėsi į priekinį stiklą. Jai pasisekė, kad liko gyva. Tačiau įvykio pasekmės skaudžios: merginai skilo kaukolė, lūžo nosis, teko siūti prakirstą kaktą. Vietoje sutrupintos akiduobės kaulo implantuota metalinė plokštelė. Jolitos veidas šiandien nė iš tolo neprimena buvusios išvaizdos – nesimetriškas, nosis kreiva, veide daug randų, kaktoje – įdubimas. Gydytojų verdiktas buvo gniuždantis: nieko daugiau nebeįmanoma padaryti.

Jolita su ašaromis akyse prisimena akimirkas, kai grįžo iš ligoninės: „Norėjau apkabinti savo dukrelę, nes buvau labai jos pasiilgusi. O ji manęs neatpažino... nusisuko ir pasakė, kad bijo mano žaizdų.“

Bažnyčios vargonininke dirbančios suvalkietės bėdoms pagaliau atėjo galas, jaunos moters akyse – viltis. TV3 projekto „Grožio architektai“ plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis jai atliks sudėtingą rekonstrukcinę veido operaciją. Iki tol reikės atlikti detalius tyrimus ir rentgeno ekspertizes ir kruopščiai pasiruošti, mat šis atvejis – išskirtinis. Vėliau lazerinės dermatologijos specialistė Gražina Meilutienė moderniomis technologijomis pašalins visus randus. „Matosi, kad Jolita labai išgyvena dėl traumos, randai nuolat primena tą juodą vakarą. Padėsime merginai grįžti į senojo gyvenimo vėžes. Po procedūrų ji ne tik atrodys kaip atrodžiusi, bet bus dar dailesnė“, – žada G. Meilutienė.

Dramatiška Jolitos istorija, sudėtingiausios operacijos ir procedūros, ašaros ir jausmų proveržiai – naujame, likimus keičiančiame realybės šou „Grožio architektai“ jau šį sekmadienį 17.25 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius