Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkas Mindaugas Kuzminskas: renkantis merginas, mamos žodis – lemiamas

Jau šį pirmadienį, rugpjūčio 29 dieną, 17.40 val., prieš pat „Eurobasket 2011“ startą ir „Mano TV3. Čia šviesu!“ sezono atidarymo šventę, televizijos žiūrovai išvys šviesiausios naujojo sezono naujienos – kasdienės pokalbių laidos „Ką manai?“ premjerą. Pirmojoje laidoje – garsiausių šalies krepšininkų žmonos, mamos ir draugės.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laidos vedėja Agnė Armoškaitė diskutuos – ar sudėtinga gyventi su vyrais, kurių amžina meilė – sportas? Su kokiais iššūkiais tenka susidurti Roberto Javtoko žmonai ir mamai, Šarūno Jasikevičiaus mamai ir Simo Jasaičio širdies draugei? O ką patiria talentingų sportininkų treneriai?

„Pamačiau savo sūnų po baisios avarijos reanimacijos palatoje, bejėgį, nevaldantį vienos rankos. Pati buvau sportininkė ir labiausiai bijojau, kad jis niekada nebesugrįš į aikštelę. Jei ne marti, tuomet dar būsimoji, – Vilma, jos slauga, kantrybė ir meilė, nežinia, ar mano sūnus Robertas šiandien žaistų krepšinį“, – atviraus Alma Javtokienė.

„Mamos žodis yra lemiamas – visas drauges įvertina ji. Jei mamai mergina patinka, su ja draugauju, nes man labai svarbi jos nuomonė“, – prisipažins jaunoji krepšinio žvaigždė Mindaugas Kuzminskas.

Kaip prasidėjo Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio meilės istorija, kaip Jurgita Lukauskienė guodžia savo vyrą po pralaimėtų rungtynių, – visa tai ir dar daugiau – jau šį pirmadienį 17.40 val. per TV3 pokalbių laidoje „Ką manai?“ su Agne Armoškaite.

„Ką manai?“ pirmadieniais–penktadieniais 17.40 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius