-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio varžybas kartu stebėję K.Toleikytė ir J.Garbaravičius – ne vienus metus pora

Penktadienio vakarą pergalingoje Kauno „Žalgirio“ ir Berlyno ALBA komandų dvikovoje apsilankė žinomų žmonių pora – verslininkas Jonas Garbaravičius ir garsus modelis Karolina Toleikytė. Jiedu pirmą kartą užfiksuoti kartu, nors pora yra jau kelerius metus.
Karolina Toleikytė ir Jonas Garbaravičius
Karolina Toleikytė ir Jonas Garbaravičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Penktadienį vykusi Eurolygos šeštojo turo dvikova tarp Kauno „Žalgirio“ ir Berlyno ALBA komandų dėmesio sulaukė ne tik dėl saldžios lietuvių pergalės, bet ir dėl modelio Karolinos Toleikytės ir verslininko Jono Garbaravičiaus pasirodymo. Fotografai pirmą kartą juodu užfiksavo kartu.

Susiglaudusi pora sėdėjo pirmoje arenos eilėje ir neslėpė jausmų – meiliai šnekučiavosi bei aptarinėjo rungtynes.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Karolina Toleikytė ir Jonas Garbaravičius
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Karolina Toleikytė ir Jonas Garbaravičius

Nors K.Toleikytė ir J.Garbaravičius susitikinėja jau keletą metų ir ne kartą buvo pastebėti drauge, apie asmeninį gyvenimą modelis atvirauti vengdavo ir į žurnalistų klausimus neatsakydavo.

J.Garbaravičius priklauso žinomai Lietuvos verslininkų ir politikų giminei. Jo tėvas – buvęs Seimo narys Ramūnas Garbaravičius, o dėdė – buvęs Kauno meras Arvydas Garbaravičius.

Kovo mėnesį žinomas verslininkas nutarė pasitraukti iš energetikos kompanijos „Inter Rao Lietuva“ valdymo. Tai įvyko tą pačią dieną, kai „Siena“ publikavo medžiagą apie šios bendrovės ryšius su Vladimirui Putinui artimu oligarchu Igoriu Sečinu.

J.Garbaravičius „Inter Rao Lietuva“ valdyme dalyvavo nuo 2008 metų, eidamas valdybos ir stebėtojų tarybos nario pareigas. Iš valdybos verslininkas pasitraukė dar 2012 m., o stebėtojų tarybos nario kėdę atlaisvino kovo 2 d., rodo Registrų centrui pateiktas J.Garbaravičiaus atsistatydinimo pareiškimas.

Iš garsios kauniečių šeimos kilęs vyras anksčiau buvo vedęs – turėjo žmoną Živilę, su kuria susilaukė dukros ir sūnaus.

Fotogalerija:

Tuo tarpu Lietuvoje ir užsienyje karjeros siekusi garsi manekenė, prieš pradėdama susitikinėti su J.Garbaravičiumi, buvo padariusi ketverių metų pertraukos nuo santykių. Iki jos Karolina Toleikytė susitikinėjo su modeliu Simonu Phamu, tačiau vos pusę metų romantiškus santykius palaikę jaunuoliai nusprendė sukti skirtingais keliais.

Visgi mergina ilgai neliūdėjo, nes jau tų pačių metų liepą susirado naują mylimąjį – grupės „Išjunk šviesą“ lyderio Valdo Burnio sūnų Roką Burnių.

Jiedu meilius jausmus demonstravo viešumoje ir dalijosi socialiniuose tinkluose, tačiau po kurio pora netikėtai dingo iš akiračio. Tylą nutraukė pati Karolina, pranešusi, kad jie nebe kartu.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius