-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Krispo“ šeimos šv. Velykų stalas šiemet kvepės vanile

Kristinai Strolienei, nišinės parfumerijos ekspertei, „Krispo“ įkūrėjai ir vadovei šv. Velykos pirmiausia asocijuojasi su atgimimu ir atsinaujinimu. Verslininkė prieš šią šventę ne tik peržiūri visus savo namų kampus ir daiktus – iš esmės juos sutvarko, peržvelgia visus darbo ir asmeninius planus. „Man Velykų laukimas skirtas atnaujinti ir iš esmės susitvarkyti namus, peržvelgti verslo planus ir asmeninius tikslus. Nors tikrai esu labai užimta, laukiant Velykų tvarkytis man tarsi meditacija. Juolab kad šiuolaikinės priemonės, kurias turime „Krispo“ asortimente, leidžia tai daryti lengvai ir su malonumu.“
Frame 1 2
„Krispo“ šeimos šv. Velykų stalas šiemet kvepės vanile

K. Strolienei didžiąsias metų šventes svarbiausia praleisti kartu su šeima. Todėl ir Šv. Velykas stengiasi sutikti pas savo tėvus Dzūkijoje.

„Šv.Velykos man svarbi ir reikšminga tuo, kad prie šventinio stalo susirenka visa šeima. Šiandien, kai visi turime begalę veiklų ir įsipareigojimų, susirinkti prie vieno stalo tapo didžiule vertybe. Kaip ir kasmet per šias Velykas, pas tėvelius pagal senąsias tradicijas marginsime kiaušinius ir iš širdies švęsime Velykas“, – apie šeimos tradicijas ir tai, kaip ketina švęsti Velykas, pasakojo K. Strolienė.

CERERIA MOLLA namų kvapas su lazdelėmis „Bergamotto di Calabria“
CERERIA MOLLA namų kvapas su lazdelėmis „Bergamotto di Calabria“

Šventinis Velykų stalas

K. Strolienei labai svarbu, kad per šventes ją suptų estetiška, tvarkinga ir jauki aplinka. Pasak jos, pakilią šventinę nuotaiką kuria smulkių detalių visumą – parinkta staltiesė, indai, žvakės ir kitos smulkmenos. „Kitoje savo įmonėje „Audrineta“ turime gausų asortimentą ne tik baldams ir užuolaidoms, bet ir staltiesėms skirtų audinių, kuriuos lengva derinti prie interjero. Gal todėl įpratau eksperimentuoti – šventėms ieškau įdomių staltiesių. Taip pat ant šventinio stalo visada uždegu žvakių. Lengvas ugnies spragsėjimas, malonus kvapas, stilingas indas ar žvakidė padeda sukurti ypatingą atmosferą. Šventiniam stalui tinka subtilaus kvapo, švelnios, natūralios žvakės. Pati dažniausiai renkuosi gaivius vaisių kvapus. Kadangi šiemet ypač madingi gurmaniški kvapai, Velykų stalui puikiai tiks lengvas citrinų, mangų, greipfrutų, mandarinų ar citrinžolių aromatas. Svarbu atkreipti dėmesį, kad kvapai būtų natūralūs, švelnūs, neužgožtų ir nekonkuruotų su maisto kvapais. Gurmaniški aromatai natūraliai papildys šventinių patiekalų kvapus, tarsi priekoniai susilies į bendrą jaukią kvapų harmoniją. Kadangi esu labai jautri kvapams, labai atidžiai renkuosi ne tik namų kvapų, bet ir žvakių kokybę – man svarbu, kad būtų natūralios, be dirbtinių dažiklių, kvapiklių. Taip pat labai svarbu estetika ir tai, ką mato ir kuo kvėpuoja mano vaikai. Kai stalas estetiškas ir stilingas, ant jo ir maistas daug skanesnis ir patrauklesnis atrodo. Juk didžiąją dalį šventės malonumo sudaro ruošimasis ir bendravimas, nuoširdus šeimyniškas klegesys“, – savo namų paslaptimi dalijasi K. Strolienė.

Šv. Velykų rytą uždegs relikvinę Lalique“ žvakę

Šiemet „Krispo“ savo klientams pristatė unikalias, meno kūriniais visame pasaulyje laikomas prancūzų prekių ženklo „Lalique“ žvakes ir namų kvapus.

LALIQUE žvakė krištolo vazoje Oceans “Gold Edition”
LALIQUE žvakė krištolo vazoje Oceans “Gold Edition”

Pati K. Strolienė šias žvakes atrado ir pamėgo daug anksčiau. Šeimos namuose šių žvakių yra ne viena ir naudojamos jos ypatingomis progomis. „Šiemet mūsų Velykų stalą būtinai papuoš „Lalique“ žvakė – ją uždegsime kaip relikviją. Šios žvakės tikrai išskirtinės ir labai gražios, todėl šventiniam stalui suteikia rafinuotos prabangos. Jei stalą dekoruoji „Lalique“ žvake, šalia jos daugiau nieko nereikia, nes ji atlieka visas tiek žvakės, tiek dekoracijos funkcijas. Šiemet „Krispo“ Velykos bus vanilinės, nes madingiausias šių metų kvapas parfumerijoje būtent vanilės. O „Lalique“ prekių ženklo asortimente vanilės natos taip pat vienos dažniausių ir populiariausių“, – šio pavasario tendencijas atskleidžia K. Strolienė.

Daugiau namų kvapų ir žvakių pasirinkimo rasite www.krispo.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius