-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė pavėlavo į „Plikio ir ponios“ filmavimą, mat jį pamiršo

Ketvirtadienį LNK laidos „Plikis ir ponia“ filmavime turėjusi dalyvauti politikė Kristina Brazauskienė sutartu laiku nepasirodė. Laidos prodiuseriui Laurynui Šeškui jai paskambinus, moteris prisipažino, kad filmavimą tiesiog pamiršo.
Laurynas Šeškus ir Kristina Brazauskienė
Laurynas Šeškus ir Kristina Brazauskienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

K.Brazauskienė pažadėjo, kad po pusvalandžio atvažiuos į LNK studiją, tačiau pasirodė joje anksčiau. „Visai pamiršau, kad buvome susitarę“, – nuoširdžiai prisipažino atskubėjusi K.Brazauskienė. Vos atvykusi ji sėdo į grimo kėdę, tad filmavimas netrukus ir prasidėjo.

Šioje „Plikio ir ponios“ laidoje viešėjo fotomenininkė Jurga Anusauskienė, TV laidų vedėjas Jogaila Morkūnas, verslininkas Andrius Šedžius, „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė, šokėjas Andrius Butkus. O kalbėjosi jie itin įdomia tema – apie šiuolaikinius vyrus ir kaip jie turi atrodyti.

Štai J.Anusauskienė teigė besidžiaugianti, kad jos dukra Evelina Anusauskaitė ištekėjo už amerikiečio Adamo Youngo. „Jie labai skiriasi nuo lietuvių. Jie moka vertinti tai, ką turi, kol turi, o ne tada, kai praranda“, – paaiškino Jurga.

Buvo kalbėta ir apie A.Šedžiaus ir Monikos Kvietkutės vestuves. Laidos vedėjas Arūnas Valinskas bandė kvosti Andrių, ką šis gavo dovanų per vestuves. „Lygintuvą? Ne? Taures su jaunavedžių inicialais? Ne? Patalynės komplektą? Ne? Virtuvės kombainą? Ne? Tai kam jūs vestuves kėlėte, jei nieko negavote“, – stebėjosi A.Valinskas. 

Andrius `edžius, Jogaila Morkūnas ir Andrius Butkus
Andrius Šedžius, Jogaila Morkūnas ir Andrius Butkus

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius