Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius kartu – daugiau nei 30 metų: atskleidė, kas šeimoje kapitonas

Puikiai Lietuvoje žinoma pora – operos solistai Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius – kartu skaičiuoja jau daugiau nei 30 metų.
Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė / Gretos Skaraitienės nuotr.
Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė / Gretos Skaraitienės nuotr.

Tačiau TV3 žaidimas „galvOK“ jau ne kartą bent trumpam yra išskyręs net ir pačias tvirčiausias poras... Būtent taip nutiko ir šio šeštadienio laidoje, kai operos solistai atstovavo skirtingas puses. Tačiau kuris iš jų pasiekė pergalę?

Kristina žaidė su Vytautu Mikaičiu, o Edmundas – su Mantu Katleriu.

Pirmosios komandų pasirinktos klausimų temos negalėtų būti skirtingesnės. Kristina ir Vytautas bandė įveikti klausimą apie vaikus, o štai Mantas ir Edmundas pasirinks visiškai priešingą – apie pagirias.

Stop kadras/Kristina Zmailaitė
Stop kadras/Kristina Zmailaitė

„Bandau sugalvoti, kas per pagirias yra blogiau nei siaubo filmas... Per pagirias norisi matyti kuo mažiau kintančius vaizdus, o jei matai kokią bėgančią raganą, iškart pykina (juokiasi). Viskas, ko norisi per pagirias, tai atsigulti ir žiūrėti teliką vertikaliai. Kad vaizdai nesikeistų, o kamera judėtų labai lėtai, rodydama gamtą“, – savo receptu išgyventi pagirias dalinosi M.Katleris.

Visai kitokį pagirių receptą pateikė E.Seilius. Anot žinomo vyro, jam tokiais atvejais visuomet labai norisi valgyti. Tą išgirdęs, Mantas neslėpė – akivaizdu, kad tarp jų komandoje nesutarimai prasidėjo jau ties pirmuoju klausimu…

„O kaip man tuomet su juo jau virš 30 metų reikia gyventi?“ – tą išgirdusi juokėsi Kristina, o kaip komanda galiausiai išsprendė kilusį nesutarimą, žiūrovai pamatys laidoje.

Stop kadras/Edmundas Seilius
Stop kadras/Edmundas Seilius

Apie savo santykius pora papasakojo ir daugiau. Štai, pavyzdžiui, ar žinojote, kas garsioje šeimoje užima kapitono pareigas? „Tarsi aš, bet vairą valdo visai ne kapitonas…“ – juokėsi į Kristiną pažvelgęs E. Seilius.

Savo ruožtu Mantas nepraleido progos išsiaiškinti, kokie yra Edmundo ir Kristinos Zodiako ženklai. Paaiškėjus, kad Kristina – Vandenis, jis jos komandos kapitonui Vytautui pasiūlė mainytis komandomis. „Aš irgi gyvenu su Vandeniu. Apsikeičiam! Aš žinau, kaip reikia sutarti su Vandeniais“, – juokėsi jis.

Stop kadras/Kristina Zmailaitė ir Vytautas Mikaitis
Stop kadras/Kristina Zmailaitė ir Vytautas Mikaitis

Tiesa, laidoje Edmundas ir Kristina ne vieninteliai, susaistyti šeimos ryšių. Šįkart Vytauto palaikančiųjų pusėje ir vėl bus galima išvysti jo mamą Sigutę. Moteris vienu metu net siūlė savo pagalbą! „Bet nenoriu atsakyti neteisingai, ir, taip sakant, įspirti sūnui į koją…“ – savo atsakymo teisingumu abejojo ji, tačiau galiausiai vieną atsakymo variantą net pasiūlė uždainuoti!

Tai Vytauto nepradžiugino... „Yra du dalykai. Pirmas – reiškia, kad jau sudeginome pagalbą. Bet čia dar ne blogiausia. Jei prasidės dainavimas, va tada tai bus…“ – sakė jis, o kaip viskas baigsis, ir ar Sigutė uždainavo, pamatysite laidoje.

Stop kadras/Mantas Katleris ir Edmundas Seilius
Stop kadras/Mantas Katleris ir Edmundas Seilius

O štai Mantas ir Edmundas žaidimo eigoje atrado ir dar įdomesnį dalyką – pasirodo, kad jis ir E.Seilius 17 amžiuje būtų laikyti pačiais tikriausiais sekso simboliais! Koks jų išvaizdos bruožais anais laikais buvo itin vertinamas, išgirsite laidoje.

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius