Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinai Ivanovai – 35: minėjo dar vieną svarbią progą, sveikino mylimasis ir sesuo

Dainininkė, verslininkė Kristina Ivanova švenčia 35 metų gimtadienį ir savo grožio studijos „Kristina“ dešimties metų jubiliejų. Žinoma moteris į išskirtinę šventę pakvietė artimiausius bičiulius, kurie negailėjo jubiliatei komplimentų ir išskirtinių dovanų.
Kristinos Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos šventė
Kristinos Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos šventė / „Mika Photo“ nuotr.

„Šiemet gimtadienis man išties ypatingas, nes turiu dvi progas švęsti. Taip sutapo, kad ir man, ir mano grožio studijai sukanka labai simboliniai skaičiai. Kalbant apie savo gimtadienį, galiu pasakyti, kad dar niekada nesijaučiau tokia rami. Per tiek metų jau spėjau patirti daugybę dalykų, suprasti, kokiomis vertybėmis noriu vadovautis ir puoselėti. Išmokau daug įvairių pamokų, kurios man padeda gyvenime, scenoje ir versle. Šiandien šalia manęs – visi artimiausi žmonės, esu jiems labai dėkinga už palaikymą, buvimą kartu ir skatinimą nepasiduoti bei visada siekti savo tikslų“, – šventės akimirkomis dalinasi Kristina.

„Mika Photo“ nuotr./Kristinos Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos šventė
„Mika Photo“ nuotr./Kristinos Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos šventė

Kalbėdama apie savo grožio studiją „Kristina“, K. Ivanova sako, kad verslą gali sukurti kiekvienas, sudėtingiausia – jį išlaikyti ir paversti sėkmingu. Dešimt metų grožio srityje besisukanti žinoma moteris sako, kad jos sėkmės paslaptis – atvirumas ir bendravimas su klientais tarsi kiekvienas būtų jai artimas draugas: „Nuo pat grožio studijos įkūrimo išsikėliau sau tikslą – su kiekviena savo kliente turėti tokį ryšį dėl kurio nebūtų gėda. Man patinka žmonėms patarti, pasiūlyti tokių priemonių ar paslaugų, kurios tikrai išbandytos, įvertintos ir kuriomis galima pasitikėti. Niekada nedirbau taip, kad bet kokia kaina užsidirbti kuo daugiau pinigų, manau, toks kelias užtikrintų tik nesėkmę. Galbūt, būtent tai man ir padeda ne tik išsilaikyti šiame versle, bet ir kasdien tobulėti bei sulaukti vis daugiau pripažinimo.“

„Mika Photo“ nuotr./Kristinos Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos šventė
„Mika Photo“ nuotr./Kristinos Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos šventė

Susirinkusių svečių laukė išskirtinės vaišės – specialiai vakarui įmantrius užkandžius ruošė garsenybių itin vertinamas virtuvės šefas Rokas Galvonas. Gastronominiai maisto šedevrai stebino ne vieną svečia. Mėgstamais K.Ivanovos desertais rūpinosi „Dolce Amor“ desertinė.

Šventine atmosfera ir nuostabiomis dekoracijomis rūpinosi K. Ivanovos mėgstama dekoracijų įmonė „Mirata“. O visu šventės organizavimu rūpinosi K. Ivanovos gera bičiulė Virginijos renginių oraganizavimo įmonė „Lejevents“.

„Mika Photo“ nuotr./Kristinos Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos šventė
„Mika Photo“ nuotr./Kristinos Ivanovos gimtadienio ir grožio studijos šventė

„Šventėje daug baltos ir šviesios spalvos, tai simbolizuoja naujumą. Esu iš tų žmonių kuri visada labai mėgsta viską planuoti, tačiau viskas keičiasi, šiuo metu man labai patinka frazė „bus kaip bus“. Tai nereiškia, kad atsipalaiduoju, nieko nedarau ir atiduodu viską į likimo rankas.

Anaiptol, tiesiog dabar išmokau, kad kartais reikia daugiau dėmesio skirti ir sau. Lengviau priimti gyvenimo iššūkius ir jų neišsižadėti, nes viskas, kas su mumis nutinka turi tam tikrą priežastį. Reikia mažiau nerimauti dėl ateities ir džiaugtis akimirkomis. Šiandien mane supa daugybė mylimų žmonių, kuriems aš rūpiu ir kurie manimi tiki. Man – tai pati geriausia dovana, žinoti, kad gyvenime darau kažką teisingai, jei tiek žmonių mane myli, klientai pasitiki, o aš pati galiu jaustis taip, lyg gyvenčiau gražiausiame savo gyvenimo momente.“

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius