Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūčias pasitinkantis Donatas Montvydas: „Vienatvė yra pats baisiausias dalykas“

Televizijos laidoje su žmona Veronika ir vaikais Adele bei Kajumi apsilankęs atlikėjas Donatas Montvydas papasakojo, kad nepaisant įtempto kalėdinio laikotarpio, Kūčios jam ir jo šeimai yra išskirtinės. Žiūrovams iš širdies palinkėjo esminio dalyko, kuris, jo nuomone, gyvenime yra labai svarbus.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Luko Balandžio / BNS ir LNK nuotr.

„Kai manęs paklausia, kuri šventė man reikšmingiausia ar kurią aš labiausiai jaučiu, iš vaikystės atėjusi, tai ir yra vienintelės Kūčios, tiesą pasakius. Nors mes turime Velykas ir visa kita, bet Kūčios yra ta šventė, kai tikrai niekada nedirbu, visą dieną skiriu šeimai ir būnu su jais. Iš tikrųjų, labai svarbu gyvenime ne tai, kad nebūtum vienišas, bet palinkėčiau visiems šalia savęs turėti žmogų, kuriuo pasitikėtumėte, jaustumėtės savimi, kuris leistų jums būti savimi.

LNK stopkadras/Donatas Montvydas
LNK stopkadras/Donatas Montvydas

Man atrodo, kad vienatvė gyvenime yra pats baisiausias dalykas, todėl linkiu, kad per šias šventes šis mano palinkėjimas visiems išsipildytų“, – kartu su visa šeima atvykęs į laidą „Šeškinės 20“ kalbėjo atlikėjas D.Montvydas.

LNK stopkadras/Donatas Montvydas su žmona Veronika, sūnumi Kajumi ir dukra Adele
LNK stopkadras/Donatas Montvydas su žmona Veronika, sūnumi Kajumi ir dukra Adele

Ne paslaptis, kad Kūčių vakarą daugelis gyventojų išbando iš senų senovės atkeliavusius burtus, kurie pranašauja ne tik gerą ateinančių metų sveikatą ar sėkmę, bet ir turtus ar mylimojo glėbį. Nors kunigas V.Vaišvila teigia, kad burtų su krikščionybe sieti nereikėtų, nes visi prietarai ir burtai atėję iš pagonybės.

Prie stalo kartu su „Šeškinės 20“ vedėjais prisijungė ir Vitulskių šeimyna. Erika neslėpė, kad nors ir labai savitų tradicijų jų šeima neturi, tačiau šiaudo ir kūčiukų traukimą visada suorganizuoja jos mama.

„Močiutė iš kaimo visada prisimena visokių burtų, juk mes jai vaikai, mūsų vaikai jai vaikų vaikai, tai mums irgi būna naujienų, įvairiausių burtų, iš Suvalkijos krašto. Ir tikrai būna labai smagu“, – apie savo tradicijas pasakojo Merūnas Vitulskis.

LNK stopkadras/Merūnas Vitulskis, Erika Vitulskienė su vaikais
LNK stopkadras/Merūnas Vitulskis, Erika Vitulskienė su vaikais

Kūčių vakarą prie svečių prisijungę Liucina bei Tadas Rimgailos dalijosi ne tik savo šeimos šventinėmis tradicijomis, bet ir ypatingais kulinarijos šedevrais, kuriuos žiūrovai dar spėtų pasigaminti iki Kalėdų ryto.

Itin jauki, dainomis apipinta Kūčių vakarienė kartu su laida „Prie Kūčių stalo Šeškinės 20“ – šeštadienį,19:30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius