Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 10 /17:23

Politikas B.Matelis posėdyje pasirodė be kelnių: „Neigiu, kad buvau su kolega Petru“

Pastaruoju metu dažnam darbo susitikimui vykstant nuotoliniu būdu, ne vienas politikas buvo įsivėlęs į nemalonią situaciją. Prieš kurį laiką šalia Seimo nario Petro Gražulio pasirodė pusnuogis vyras, o dabar kuriozas ištiko Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų narį Bronislovą Matelį.
Posėdžio akimirka, Bronislovas Matelis
Posėdžio akimirka, Bronislovas Matelis / Ekrano ir 15min nuotr.

Bronislovas Matelis dalyvavo trečiadienį vykusiame Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto posėdyje, kurio įrašas yra pasiekiamas ir „YouTube“. Susitikimo metu buvo sprendžiama dėl 2022 metų valstybės biudžeto ir savivaldybių biudžeto finansinių rodiklių patvirtinimo įstatymo projekto.

Kuriozas politiką ištiko beveik posėdžio pabaigoje, kai vyko balsavimas. Įraše matyti, kaip B.Matelis kalba telefonu, tuomet pasako, kad yra prieš svarstomą siūlymą, o netrukus po to vėl paima telefoną į rankas ir pakyla nuo kėdės.

Tada visi posėdžio dalyviai ir žiūrovai pamato politiko apatinius – susitikime B.Matelis dalyvavo be kelnių.

Likusią posėdžio dalį politikas kameros vengė.

VIDEO: Kuriozas ištiko ir Seimo narį Bronislovą Matelį: posėdyje pasirodė be kelnių

Kiek vėliau feisbuke apie incidentą šmaikščiai pasisakė ir pats B.Matelis.

„Šiandien Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto posėdyje pasirodžiau lyg tik ką gimęs ir todėl vos apsirengęs.

Apgailestauju, jeigu kas nors tikėjosi daugiau ir įspūdingesnio vaizdo, bet nusivylė.

Buvau tuo metu savo namuose, dariau mankštą ir pamačiau, kad laikas jungtis į posėdį. O tada paskambino viena žurnalistė, griebiau telefoną, prašiau palaukti, kol pabalsuosiu, tuomet atsistojau ir nuėjau kalbėtis.

Griežtai paneigiu visus spėliojimus, kad kambaryje kartu buvo ir kolega Petras ar jo draugas“, – savo paskyroje rašė jis.

15min primena, kad praėjusiais metais Petro Gražulio dėka vienas nuotoliniu būdu vykęs Kultūros komiteto posėdis internete tapo žiūrimiausias, mat politikas kadre pasirodė ne vienas, o su... apsinuoginusiu vyriškiu. Pastarasis priėjo padėti Seimo nariui susitvarkyti su technologijomis.

Socialinėje erdvėje kilo didžiulis susidomėjimas, ką apskritai posėdžio metu Seimo viešbučio bute šalia P.Gražulio veikė vyras ir dar pusnuogis? O svarbiausia – kas jis toks?

VIDEO: P.Gražulio liapsusas: Kultūros komiteto posėdyje – apsinuoginęs vyras už nugaros

P.Gražulis, iš pradžių teigęs, kad į „kvailus klausimus“ neatsakinės, vėliau aiškino, kad apsinuoginęs vyriškis buvo jo sūnus, o po to dar kartą pakeitė versiją – esą už jo nugaros buvo galima matyti žurnalistą Andrių Tapiną, kuris visa tai ir paviešino.

Vis dėlto kitas Seimo narys Remigijus Žemaitaitis aiškino, kad nė viena versija nėra teisinga. Anot jo, minėtas vyriškis – politikas Dobilas Sinkevičius, su kuriuo P.Gražulis pažįstamas jau daug metų.

O štai konservatorius Kęstutis Masiulis 2021-ųjų gegužę į posėdį pasijungė pusnuogis ir iš vonios.

Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto nariai ėmė šypsotis, kai išvydo neformaliai nusiteikusį kolegą.

VIDEO: Į Seimo komiteto posėdį K.Masiulis prisijungė pusnuogis ir iš vonios

„Kęstuti, mes jus matom“, – sureagavo parlamentarė Rita Tamašunienė.

Bet K.Masiulis toliau tvarkė reikalus vonioje.

Seime žurnalistams jis aiškino, kad prie komiteto posėdžio su vaizdu iš vonios prisijungė netyčia. Jis esą to visai nenorėjo.

„Pirštas keistai suveikė. Ir tiek“, – tikino parlamentaras.

Dar vienas netikėtumas įvyko Antikorupcijos komisijos posėdyje 2021-ųjų rugsėjį. Vietoje jame dalyvavusios komisijos narės, „valstietės“ Agnės Širinskienės posėdžio dalyvių gretose trumpam sušmėžavo Seimo nario mandato po rinkimų atsisakiusio „valstiečių“ pirmininko Ramūno Karbauskio veidas.

A.Širinskienės teigimu, taip nutiko todėl, kad ji vienu metu dalyvavo dviejuose posėdžiuose.

„Situacija ten buvo tokia, kad turėjau du posėdžius vienu metu. Vyko Antikorupcijos komisijos ir šešėlinės Vyriausybės posėdis. Esu nauja Antikorupcijos komisijos narė, negaliu taip susiplanuoti laiko, kad nesidubliuotų.

Su frakcijos šešėliniais ministrais ir su R.Karbauskiu sėdėjome šešėlinės Vyriausybės posėdyje. Per ausines klausiausi, kaip vyksta Antikorupcijos komisijos posėdis. Taip gavosi, kad reikėjo jam parodyti kompiuteryje kažką, ko net nepamenu, aš pasukau kompiuterį pamiršusi, kad yra įjungta“, – pasakojo Seimo narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius