Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Anušauskienė – apie incidentą, kai su vyru buvo užpulta, ir įskaudinusią kritiką

27-eriais metais jaunesnė už vyrą, krašto apsaugos ministrą Arvydą Anušauską, Lina Anušauskienė neseniai buvo sukritikuota dėl neva abejotinų vertybinių nuostatų, o vėliau nemažai dėmesio sulaukė dėl itin atviro pasakojimo apie užklupusius sunkumus susilaukus pirmagimio.
Lina Anušauskienė, Arvydas Anušauskas
Lina Anušauskienė, Arvydas Anušauskas / Žygimanto Gedvilos / BNS ir LNK nuotr.

Išskirtinai LNK laidai „Bus visko“ moteris sutiko pasidalinti, kaip jai pavyko išgyventi pogimdyvinę depresiją bei asmeninio gyvenimo pokyčius vyrui užėmus atsakingas ministro pareigas.

Laidoje moteris atvirauja, kad, nors yra garsaus politiko žmona, džiaugiasi, jog gatvėje žmonės jos dažniausiai neatpažįsta. Situacija pasikeičia, jei eina įsikibusi vyrui į parankę. Ir nors nuolat kylantys ministro reitingai rodo, jog politikas yra mėgstamas žmonių, dėmesys ne visada būna malonus.

„Mano vaikui buvo vos trys mėnesiai, ėjome Gedimino prospektu ir mus užpuolė vienas toks veikėjas, emigrantas. Pradėjo plūsti, pravardžiuotis, mano vyrą apipylė gėrimu, iškeikė ir pabėgo“, – laidoje „Bus visko“ pasakoja Lina.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Arvydas Anušauskas ir Lina Anušauskienė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Arvydas Anušauskas ir Lina Anušauskienė

Moteris prisipažįsta, kad ši nemaloni patirtis sukrėtė ir kuriam laikui buvo pažadinusi stiprų nesaugumo jausmą.

Vis tik moteris supranta, kad būdama garsaus politiko žmona ateityje greičiausiai susidurs su ne viena įtempta situacija. Štai visai neseniai moteris patyrė labai daug streso, kai jos pavardė atsidūrė skandalingose antraštėse. Tąkart vienas apžvalgininkas apkaltino Liną vertybių trūkumu, mat ji apsilankė renginyje, kuris vyko patalpose, kurių savininko veikla kritiškai vertinama karo Ukrainoje kontekste. Laidoje moteris prisipažįsta, kad, sutikusi dalyvauti renginyje, nežinojo, kur jis vyks.

„Taip, aš atsimenu, kad su drauge, tik įsėdusios į automobilį, susivedėme adresą į navigaciją ir tik tada supratom, kur vykstam. Prieš tai tikrai nedarėm tyrimo“, – pasakoja Lina apie nesusipratimu virtusį incidentą.

LNK nuotr./Lina Anušauskienė
LNK nuotr./Lina Anušauskienė

Liną įskaudino klaidingai interpretuotas jos pasirodymas renginyje – nuo pat karo Ukrainoje pradžios ji besąlygiškai palaikė šią šalį, dalyvavo įvairiose akcijose, renginiuose ir netgi pati ėmėsi iniciatyvų, padėjusių remti Ukrainos kovą.

Būdama krašto apsaugos ministro antrąja puse, apie tai, jog Rusija užpuls Ukrainą, ji sužinojo kur kas anksčiau.

„Atsimenu gal pora savaičių iki prasidėjusio karo man pasakė, žinok, čia bus labai rimti dalykai. Čia bus ne tik pasienyje vykstantis konfliktas, bet realūs karo veiksmai. Man per visą kūną ta informacija nuėjo, aš labai išsigandau“, – pasakoja apie būsimą karą Ukrainoje sužinojusi Lina.

„Bus Visko“ – antradieniais, 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius