Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Mikalausko ir E.Bavikino daina dalijasi ir venecijiečiai: pamatykite iš viršaus

Prieš kelias dienas Liudo Mikalausko paviešintas vaizdo įrašas, kaip jis drauge su Egidijumi Bavikinu dainuoja beplaukiodami gondola Venecijoje, sužavėjo daugybę internautų. Tačiau šį momentą užfiksavo ir netikėto muzikinio performanso liudininkai. Pamatykite ilgesnės trukmės klipą, kuriame pasirodymas nufilmuotas iš balkono!
Liudas Mikalauskas Venecijoje
Liudas Mikalauskas Venecijoje / Stopkadrai

L.Mikalauskas prieš porą dienų 15min pasakojo, kad iš Venecijos vietinių gyventojų ir turistų gondoloje uždainavę „O Sole Mio“ sulaukė tokių audringų reakcijų, kokių tikrai nesitikėjo.

„Visi smarkiai plojo, išlindo pro langus pasižiūrėti, kas čia darosi. Ir labai keista, kad Venecijoje jiems pasirodė neįprastas vaizdas, jog kažkas dainuoja plaukdamas gondoloje. Net vietiniai gyventojai pradėjo pro langus filmuoti“, – pasakojo L.Mikalauskas.

Vienu iš tokių įrašų Venecijos grupėje feisbuke pasidalijo šiame Italijos mieste gyvenanti moteris. Jame užfiksuota, kaip muzikinis lietuvių operos solistų pasirodymas Venecijos kanalais plaukusioje gondoloje atrodo žiūrint iš viršaus, iš jos namų balkono.

„Šį vakarą po mano namais...“, – rašė vietinė gyventoja.

Jos nufilmuotą vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

Neradę, ko ieškojo, ėmėsi iniciatyvos

L.Mikalauskas 15min pasakojo, kad idėja uždainuoti gondoloje jam ir E.Bavikinui kilo netikėtai. „Mes, kūrybiniai žmonės, viską darome ekspromtu. Tokių dalykų nemėgstame repetuoti – jeigu šauna į galvą, tai ir darome“, – teigė Liudas.

Operos solistas paaiškino, kad šį mini koncertą lėmė nesėkmingos dainuojančių gondolierių paieškos „Niekaip nesugebėjome jų rasti, nors anksčiau įsivaizdavome, kad Venecijoje tikrai turėtų ant kiekvieno kampo skambėti itališkos dainos. Bet to neradę patys ėmėmės iniciatyvos“, – šyptelėjo L.Mikalauskas.

Daug pagyrų sulaukė ir vaizdo įrašas, kuriuo Liudas pasidalijo internete. „Mes su Egidijumi jau ne vieną įrašą esame padarę. Karantino metu įrašėme kelias dainas, viena sulaukė ir 10 tūkstančių patiktukų. Mūsų duetas ir toks paprastas buitinis filmavimas žmonėms labai patinka. Kai įkeliame kartu kokį vaizdo įrašą, jau žinome, kad jis bus pasisekęs“, – neslėpė pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius