Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidos „Vitaminai sielai“ kūrėja I.Jablonskė: didžiausia sensacija – būti savimi

Kaip dažnai jaučiate nerimą, apatiją, atsiduriate kryžkelėje ir nebežinote, kaip išeiti iš užburto problemų ar nesėkmių rato? Mylite, džiaugiatės, prarandate, ieškote atsakymų ir pasitelkę vidines jėgas įveikiate krizes?
Inga Jablonskė
Inga Jablonskė / Asmeninio archyvo nuotr.

Įkvėpimo dirbtuvių autorė, mokymų centro „SoulACTION“ lektorė, emocinio intelekto lavinimo specialistė Inga Jablonskė kartu su naujienų portalu 15min pristato naują autorinį projektą – videolaidą „Vitaminai sielai“.

„Tai laida, kurioje jūs neišgirsite sensacijų, nebent didžiausia sensacija šiandien yra būti savimi!“ – sako I.Jablonskė ir kviečia kartu leisti į vidinę kelionę, kurioje išgirsite nepaprastų žmonių nuoširdžias istorijas apie tai, kas svarbiausia gyvenime.

Kiekvienos laidos pašnekovas dalinsis savo asmenine istorija, tačiau ne tik faktais, bet ir įžvalgomis: kas jam sunkiame gyvenimo etape suteikė jėgų ir padėjo įveikti krizes, lemtingą akimirką „ištraukė“ iš duobės, o gal tiesiog padėjo situaciją pamatyti paprasčiau?

Asmeninio archyvo nuotr./Inga Jablonskė
Asmeninio archyvo nuotr./Inga Jablonskė

„Visose laidose pozityvumo ir vilties žinią perduos žmonės, kurie dažniausiai yra matomi šlovės apsuptyje, tačiau laidoje „Vitaminai sielai“ jie taps tais, kurie, nepaisant aplinkybių, stiprybę atrado savyje – tokie ir yra šių dienų herojai“, – teigia laidos kūrėja I.Jablonskė.

Ji akcentuoja, kad nors ir nėra laidų kūrimo profesionalė, tačiau drąsiai imasi šios veiklos, nes nori dalintis mintimis, kurios gali įkvėpti, motyvuoti, o galbūt netgi pakeisti gyvenimą.

„Tai man visiškai naujas iššūkis, todėl labai tikiuosi, kad žmonės pamatys nuoširdumą, norą dalintis. Šiam veiksmui mane įkvėpė ir jau daugiau nei 3 metus organizuojamos įkvėpimo dirbtuvės „Netobulas ir laimingas“, kuriose ne vienam žmogui įvyko lūžis, lėmęs sprendimą išeiti iš komforto zonos ribų. Noriu dalintis tuo, kas įkvepia mane ir kitus. Atkreipti žmonių dėmesį į tai, kad visi atsakymai ir stiprybė yra mūsų viduje, o ne aplinkybėse. Žiūrovams pristatysiu žinomus šalies žmones, pasakodama apie jų laimės ieškojimo kelius, išėjimo iš nesėkmių rato būdus“, – sako I.Jablonskė.

Žiūrovams pristatysiu žinomus šalies žmones, pasakodama apie jų laimės ieškojimo kelius.

„Vitaminai sielai“ autorė akcentuoja, jog laidos išskirtinumas tas, kad siekiama informaciją žiūrovams pateikti taip, kad kiekvienas jų galėtų gauti žinią sau, o tai, ką išgirdo, pritaikyti savo gyvenime.

„Lietuvoje turime daug laidų, kuriose grožimės žymių žmonių sėkme, netrūksta ir laidų, kuriose baisimasi, kaip jie blogai pasielgė. Tačiau supratingų bei dvasinę pusiausvyrą ugdančių laidų beveik nėra. Todėl kuriame laidą, kuri bus iš trijų dalių: pristatome pašnekovą, su juo diskutuojame, o trečioje dalyje reziumuojame, ką vertingo iš jo patirčių galime pasiimti sau – pasimokyti ir pritaikyti savo gyvenime“, – akcentuoja laidos kūrėja, I.Jablonskė.

Pirmosios laidos „Vitaminai sielai“ herojė – garsi režisierė Dalia Ibelhauptaitė atvirai ir jautriai pasidalijo savo gyvenimiška patirtimi, kaip įveikti praradimo skausmą ir visada eiti pirmyn, nebijant būti kitokia.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dalia Ibelhauptaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dalia Ibelhauptaitė

Galima tik žavėtis D.Ibelhauptaitės laidoje išpažinta gyvenimo filosofija: „Nebijok būti kitoks; nejauti įkvėpimo – nebūk tame darbe“ ir panašiai.

„Dirbu su daug jaunų žmonių. Būna taip, kad ateina pas mane jaunas žmogus ir sako: „Viešpatie, kaip aš pavargau, nieko nematau.“ Palauk. Man 50 m., jeigu aš nepavargau, tai kaipgi jis galėjo pavargti. Jaunimas mane įkvepia, aš turiu spausti „ant pedalų“, važiuoti kuo greičiau. Būti kaip „Ferrari“, nuolat lenktynėse, nes turiu rodyti pavyzdį kitiems žmonėms“, – juokiasi D.Ibelhauptaitė.

Kūrėjai džiaugiasi, kad jau sukurta ne viena „Vitaminai sielai“ laida, tad artimiausiu metu jose kaip pašnekovus išvysime dainininkę Džordaną Butkutę, dizainerį Juozą Statkevičių, fotografą Algį Krikščiūną, dainininkę Jazzu, gimnastikos profesionalę ir laimingą mamą Viktoriją Macijauskienę, neseniai knygą išleidusią Jūratę Bitinaitę, mokslų daktarę Urtę Nėniškytę, asmeninį trenerį ir sveiko gyvenimo būdo propaguotoją Igną Bakėjų ir kitus.

Kiekvieną antradienį „Vitaminai sielai“ pristatys vis kitą įkvepiantį herojų.

Tik žiūrint iš tolo žvaigždžių gyvenimas atrodo pilnas blizgesio.

„Tik žiūrint iš tolo žvaigždžių gyvenimas atrodo pilnas blizgesio. Tačiau dauguma jų, siekdami svajonių realizacijos, nuėjo sunkų ir pilną iššūkių kelią. Linkiu, kad laidos žiūrovai, pasiklausę šių žmonių istorijų, patikėtų: „Jie galėjo. Aš irgi galiu“, – žiūrovams linki I.Jablonskė.

„Vitaminai sielai“ – tiesiog būtini, nes ruduo, kai už lango tyvuliuoja darganos ir sutemos, atrodo paveikia ir mūsų mąstymą: daromės liūdnesni, mažiau savimi pasitikime ir nerandame išeities.

Siūlome save atrasti naujai kartu su įkvėpimo mokytoja I.Jablonske ir laida „Vitaminai sielai“.

Galima „vartoti“ ne tik rudenį, bet nuolat. Perdozuoti net rekomenduotina!

Apie Ingą Jablonskę

Lektorė ir pokyčių konferencijų pranešėja, „Įkvėpimo dirbtuvių“ autorė ir „Ramybės pradžiamokslio“ bendraautorė, konferencijos „Sveika ir laiminga mama“ organizatorė, EQ lavinimo specialistė, sėkmės lydima verslininkė ir vadovė, aktyvi visuomenininkė, kūrybinė mūza, mylinti mama ir laiminga moteris.

I.Jablonskės misija – padėti žmonėms pamatyti savo pačių unikalumą, vidinį grožį, atrasti vidinę jėgą realizuoti savo tikruosius talentus ir sugebėjimus. Ji padeda žmonėms įgyvendinti pokyčius ir tie pokyčiai visų pirma yra vidiniai: priimti visas savo puses – savyje sujungti tai, kas tavyje patinka, ir tai, kas galbūt nepatinka.

Asmeninio archyvo nuotr./Inga Jablonskė
Asmeninio archyvo nuotr./Inga Jablonskė

„Nedaloma savęs visuma – absoliutus grožis“, – sako I.Jablonskė. Juk mes visi mėgstame nuoširdžius, tikrus, gyvus žmones. Tik taip galima pajusti meilę sau ir sukurti meilės perteklių aplink save. Tai ir atskleidžia kiekvieno mūsų unikalumą, charizmą, daro mus laimingus, traukia kitus žmones ir atveria naujas galimybes“, – sako ji.

„Kai gyveni gyvenimą visu savimi, kuri savo unikalią gyvenimo istoriją“, – dalijasi daugybę veiklų ir talentų realizavusi I.Jablonskė.

Aktyvi versle ir visuomeninėje veikloje, laiminga šeimoje, sukūrusi sėkmingas asmeninio augimo programas, skaitanti pranešimus lyderystės konferencijose ir įkvepianti nuostabiems asmeniniams pokyčiams, Inga padeda žmonėms pamatyti savo unikalumą, peraugti vidinius barjerus ir žengti žingsnį į dar gilesnę pažintį su savimi.

Kompetencijų sritys: talentų ir gebėjimų atskleidimas, situacijų perprasminimas, vidinės būsenos keitimas, darbas su mintimis, vidinių barjerų peraugimas, aktyvumas ir vidinė ramybė, skirtingų gyvenimo sričių subalansavimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius