Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lanksčiausiu pasaulyje žmogumi vadinamas Kiros Hadgu tapo „Žvaigžde policininku“

Ketvirtadienio TV3 dokumentinės realybės dramos „Žvaigždė policininkas“ herojus – lanksčiausiu pasaulio žmogumi tituluojamas Kiros Hadgu! Iki ašarų juokingi ir smagūs garsiausio Lietuvos afrikiečio nuotykiai su policijos pareigūnais sostinės gatvėse – jau rytoj 20.30 val. per TV3.
Kiros Hadgu
Kiros Hadgu / TV3 nuotr.

Ne tik Lietuvą, bet ir pasaulį lankstumu ir triukais pakerėjęs afrikietis Kiros patruliuodamas su pareigūnais net nenujautė, jog turės pademonstruoti savo sugebėjimus mėgstamiausios Lietuvoje sporto šakos – krepšinio srityje, tik ne sporto salėje ir ne su įprastu krepšinio kamuoliu, o su milžinišku reklaminiu.

„Laukuose keli vaikinai ridena įspūdingo dydžio butaforinį krepšinio kamuolį“, – nuskambėjo iškvietimas policijos ir Kiros ekipažui.

Išvydęs kamuolį, kuris lig tol puikavosi kaip reklama prie vieno iš sostinės prekybos centrų, žvaigždė apstulbo iš nuostabos: „O Dieve, koks didelis! Neįsivaizduoju, ką tie jaunuoliai žadėjo su tokiu veikti. Jo tikrai lengvai nepaslėptum.“

Kamuolį pasisavinusių vaikinų įvykio vietoje nebebuvo nė kvapo. O atgautą vagių laimikį grąžinti ten, iš kur jis buvo nuridentas, teko „Žvaigždės policininko“ herojui, dėl lankstumo vadinamam guminiu žmogumi.

„Nesitikėjau, kad patruliavimas taps tokiu linksmu nuotykiu!“ – po kamuolio ridenimo „operacijos“ džiaugėsi žvaigždė.

Tą vakarą Kiros teko ne tik ridenti milžinišką krepšinio kamuolį, bet ir gelbėti benamę moterį, kuri, išvydusi filmavimo kameras ir žvaigždę, iš džiaugsmo ėmė dalinti bučinius ir meilės prisipažinimus.

Nepakartojami garsiausio Lietuvos afrikiečio nuotykiai laidoje „Žvaigždė policininkas“ – ketvirtadienį 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius