Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Larisa Kalpokaitė apie darbą su sutuoktiniu: „Siaubas, turi vaidinti meilę, o matai savo vyrą“

Šiais metais rugpjūčio 6-ąją aktoriai Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys minės jau 41-ąsias santuokos metines. Jie negaili daug gyvenimiškų istorijų, kurias kartu išgyveno, o paklausti, ar nėra sunku kartu vaidinti spektakliuose, tiek Larisa, tiek Jonas, nestokojo humoro.
Larisa Kalpokaitė
Larisa Kalpokaitė / LNK nuotr.

„Siaubas, daugiau gyvenime nevaidinsime. Spektaklyje mes turėjome vaidinti meilę, ačiū Dievui, kad karantinas atėjo, todėl spektaklis neįvyko. Iš tiesų, siaubas, tu turi vaidinti meilę ir žiūri, o ten matai savo vyrą. Ir pasimeti“, – LNK laidoje „Šeškinės 20“ pasakojo Larisa su Jonu.

„Sakykit, broliai, kokia yra jūsų ilgametės santuokos paslaptis?“ – laidoje teiravosi Džiugas.

„Leisti žmonai galvoti, kad ji visada teisi. Ir atsiprašyti, visada ir už viską. Jeigu ji pikta – atsiprašai, nekalba – atsiprašai, skauda jai galvą – atsiprašai, išvažiuoji atostogauti, oras blogas – irgi atsiprašai ir t.t. Čia yra brolių užpatentuotos taisyklės. Laiminga žmona – laimingas gyvenimas. Klasika“, – vienas per kitą sėkmingų santykių paslaptis dalijosi broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai.

„O ką sakytumėte, jei žmonos sakytų, nustok atsiprašinėti, nes man jau atsibodo tavo atsiprašymai“, – su šypsena veide juokavo vedėjas Džiugas Siaurusaitis.

„Atsiprašau“, – rėžė Darjušas.

LNK nuotr./Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys
LNK nuotr./Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys

Kalbėdami ar mini ir kaip mini vestuvių metines, aktoriai L.Kalpokaitė ir J.Braškys pasidalino savo didžiosios meilės dienos istorija.

„Susituokėme rugpjūčio 6 dieną, per blatą, nes turėjome laukti dar kelis mėnesius eilėje. Tuo metu ten dirbusi mūsų draugė bus užrašė šiai datai, dar prieš pat darbo laiką, jis atsidaro 11 valandą, o mes buvome užrašyti 10.50. O apie šventimą, tai aš visada pamiršdavau, Jonas niekada nepamiršdavo. Tačiau buvo vienintelis kartas, kai Jonas tai pamiršo, per mūsų 25-ąsias metines“, – „Šeškinės 20“ laidoje atviravo L.Kalpokaitė.

Daug įdomių ir šypsenas keliančių istorijų – jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., „Šeškinės 20“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius