Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Larisa Kalpokaitė: „Pasitikiu žmonėmis ir kelis kartus dėl to esu nudegusi“

Larisa Kalpokaitė scenoje – daugiau nei keturiasdešimt metų. Vaidybos mechanizmus iki siūlelio išnarsčiusi Larisa drąsiai teigia, kad realybėje ji stengiasi žmonėmis tikėti ir vaidybos, melo, netikrumo juose neieško.
Larisa Kalpokaitė su vyru Jonu Braškiu
Larisa Kalpokaitė su vyru Jonu Braškiu / 15min nuotr.

Muzikinis žaidimas „Aš matau tavo balsą“ bus kiek kitoks, vyks ne tik nauju laiku, šį šeštadienio vakarą 19.30 val. per BTV, bet ir kiek kitokia sudėtimi: dėl didžiojo prizo – 10 000 Eur – žais „TikToke“ šimtus tūkstančių peržiūrų renkanti Povilionių šeima, o jai padės dar dvi puikiai pažįstamos visai Lietuvai šeimos – Vilius ir Violeta Tarasovai bei Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys.

Sekėsi tada, kai pasitikėjo savo intuicija

„Žvelgiu į žmogų atvira širdimi, noriu pasitikėti, man taip lengviau. Tiesa, negaliu neigti, kad ne kartą dėl šios savybės esu stipriai nudegusi tiek aš, tiek mano vyras. Taigi, esu labai gera, bet jeigu kas apgauna, tai tada, jau, žinokit, būna blogai! Kiek buvau gera, tiek galiu būti ir pikta“, – šypsosi Larisa ir prisipažįsta, kad net ir žaidime „Aš matau tavo balsą“ ji buvo linkusi pasitikėti dalyviais.

BTV nuotr. /Karolina Meschino, Jonas Braškys, Larisa Kalpokaitė, Vilius Tarasovas, Violeta Tarasovienė
BTV nuotr. /Karolina Meschino, Jonas Braškys, Larisa Kalpokaitė, Vilius Tarasovas, Violeta Tarasovienė

„Ir vėlgi tai pasiteisino: kažkaip dainininkai, kurie man intuityviai atrodė nemeluojantys, vėliau pasirodė esantys tikrai geri. Na, o kai pradėjau klausytis įvairių išvedžiojimų, nuomonių iš šono – tada jau suklydau, ėmiau abejoti ir jais, ir savimi“, – pastebi Larisa.

Beje, aktorė pasitiki ne tik savo intuicija analizuojant žmones, bet ir valdant finansus.

„Aš linkusi manyti, kad pinigų nereikia per daug ilgai laikyti vietoje – geriausia juos paleisti tekėti, kažkur investuoti, prasmingai išleisti ir tada jie grįžta“, – dalyvių sprendimui pinigus išleisti kelionėje pritaria Larisa.

Arba viskas, arba nieko

Žaidime dalyvaujant net trims poroms netruks humoro apie meilę ir santykius. Štai Rokas Bernatonis pastebės, kad viena iš dainininkių bandė flirtuoti su Viliumi Tarasovu, tačiau Violetai Tarasovienei tai sukels tik juoką.

„Nesusireikšmink, Viliau, ji flirtavo su kamera, ne su tavimi!”. Na, o Larisos Kalpokaitės vyras Jonas Braškys paatviravo, kad gyvenime yra linkęs rinktis arba viską, arba nieko.

„Todėl ir pasirinkai mane!” – Joną papildo Larisa. Tuo metu pagrindiniai laidos dalyviai – Brigita ir Aivaras Povilioniai visą žaidimą nepaleidžia vienas kito rankų.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Larisa Kalpokaitė
Lukas Balandis / BNS nuotr./Larisa Kalpokaitė

„Tegu svarbiausius sprendimus priima mano brangioji“, – viską žmonos atsakomybėn perleidžia Aivaras. Judviejų svajonė – nuskristi į Niujorką, į kurį nukeliauti ketino jau prieš karantiną. „Turėjome bilietus, viešbučius ir taip toliau.

Užsidarė sienos – viskas buvo atšaukta. Laimei, atgavome maždaug 80 proc. pinigų, tačiau visuos juos išleidome kitur, o į Niujorką vis tiek norisi“, – juokiasi Brigita.

Ar pavyks Brigitai bei Aivarui padedant muzikiniams detektyvams: Karolinai Meschino, Viliui ir Violetai Tarasovams bei Larisai Kalpokaitei ir Jonui Braškiui laimėti 10 000 Eur ir išskristi į Jungtines Amerikos Valstijas, bus galima pamatyti laidoje „Aš matau tavo balsą“ nauju laiku, šį šeštadienio vakarą, 19.30, per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius