Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Imbrasienė: „Turiu namie veidrodį ir vertinu save labai kritiškai“

Dažnai už grožį giriama televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė pati išvaizdos nesureikšmina ir teigia esanti savo grožiui „labai priekabi“. „Aš manau, kad žmogus pirmiausia turi būti gražus iš vidaus“, – įsitikinusi ji. Galbūt todėl atėjus naujiems metams moteris sau skirtų pažadų sąraše įrašė ir keletą „vidinio tobulėjimo“ punktų.
 Laura Imbrasienė
Laura Imbrasienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Po žiemos švenčių mane, turbūt kaip ir visą Lietuvą, kamuoja tie keli privalgyti kilogramai. Norėčiau su jais susidoroti, bet, manau, ateis pavasaris ir mes viską įveiksime“, – šypsojosi L.Imbrasienė. Šių metų vasario 17-ąją moteriai sueis 34-eri.

Ji prisipažino šiemet su draugais prieš Kalėdas užrašyti 2012-ųjų metų tikslus ant lapelio, kurie voke lauks metų pabaigos, o tuomet visi palygins – ką pavyko pasiekti ir ko ne. „Kai ką galiu išduoti – mano silpnoji vieta yra užsienio kalba ir labai norėčiau ją patobulinti, sau tai žadu daug metų, bet, matyt, reikia gero spyrio į užpakalį. Mažai angliškai bendrauju, kai dirbau Milane, prasilaužiau, o kai grįžau, viskas pasimiršo“, – sakė televizijos laidų vedėja.

Ateities planų sąraše – troškimas pagimdyti dukrą

L.Imbrasienė nesivaržė pasakyti, kad be daugeliui įprasto pažado – eiti sportuoti, jos sąraše ir troškimas susilaukti daugiau vaikų. „Žadu vėl eiti sportuoti, nors namuose esu prisipirkusi tų „instrumentų“, kurie reikalingi, pasportuoju, bet vis palieku tą užsiėmimą. Žadu pagimdyti dukrą, bet ir tai – vis dar tik pažadai. Žadu būti ne tokia pikta, nesibarti, nebūti griežta savo sūnui, neapleisti draugų, nes tikri draugai gyvenime labai svarbūs...“ – vardijo moteris.

Sau lengvai neatleidžia

Nors televizijoje L.Imbrasienė puikiai tvarkosi su laidų vedėjos pareigomis, pati ji prisipažįsta, kad kartais suklydus tiesioginiame eteryje jai norisi prasmegti skradžiai žemę. „Kartais norisi, kad po tavimi atsivertų žemė ir įkristum... Tie, kas dirba televizijoje, supranta, kad klaidoms gali būti daugybė priežasčių. Kartais pakanka, kad mano mintys nuklysta į šoną ar per daug atsipalaiduoju. Niekuomet nesinori pavesti žmonių, todėl kaskart suklydusi jaučiuosi blogai ir grįžusi namo analizuoju ir kaltinu save. Tokia jau esu – užsiimu savigrauža“, – atvirai kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius