-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lentvaryje nuaidėjo įspūdingas dešimtmečio įžiebimas: nušvito Kalėdų eglė, pasirodė Monika Liu

Penktadienio vakarą Lentvaryje nuaidėjo įspūdinga kalėdinės eglės įžiebimo šventė ir Monikos Liu koncertas. Sužibusi kalėdinė žaliaskarė pristatė ne tik artėjančių švenčių laukimo pradžią, bet ir jubiliejinį gimtadienį. Kiti metai Lentvario kultūros centrui - 10-ieji.
Lentvario Kalėdų eglės įžiebimas
Lentvario Kalėdų eglės įžiebimas / Vlado Ščiavinsko nuotr.

Žiemišką gruodžio penktadienį Lentvaryje netrūko šypsenų, muzikos bei šviesų, kadangi vyko Lentvario įžiebimas. Ne tik nušvito kalėdinė eglė, bet taip pat ir visas miestas, pasidabinęs šventinėmis dekoracijomis.

Šventine nuotaika visą Lentvario bendruomenę bei svečius užbūrė magiškas Kalėdų Senelio bei elfų spektaklis. O po džiugaus pasirodymo atėjo metas laukiamiausiai vakaro daliai – Trakų rajono savivaldybės meras Andrius Šatevičius kartu su Kalėdų Seneliu ir elfais įžiebė Lentvario žaliaskarę.

Vakarui įpusėjus, šventėje susirinkusius džiugino įspūdingas nuostabaus balso savininkės Monikos Liu koncertas, sušildęs kiekvieno klausytojo širdį. Kalėdinę šventę vainikavo ugnies ir muzikos šou.

Lentvario kultūros centras dėkoja atvykusiems ir nepabūgusiems žiemos žvarbumo bei pažada nepamirštamus jubiliejinius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius