Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Leo padarė įspūdį treniruotas D.Craigo kūnas

Su žymiu aktoriumi Danieliu Craigu filmavęsis Leonardas Pobedonoscevas pasidalijo įspūdžiais apie bendrą darbą su Džeimso Bondo vaidmens atlikėju.
Leonardas Pobedonoscevas
Leonardas Pobedonoscevas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Laisvalaikio“ paklaustas, kokį įspūdį padarė D.Craigas, L.Pobedonoscevas sakė, kad tikrai ne kaprizingos žvaigždės. „Pasibaigus scenai jis neužsidarydavo savo vagonėlyje. Sėdėdavo su visais palapinėje, bendraudavo, juokindavo kitus ir pats mėgo pasijuokti. Žodžiu, normalus žmogus. Įspūdį padarė ir treniruotas jo kūnas. Žinau, kad jis kiekvieną dieną lankydavosi viename sostinės sporto klube. Beje, su asmens sargybiniu. Filmavimo aikštelėje jis – tikras profesionalas. Tiesa, kai kuriuose epizoduose pastebėjau, kad jis dar įsijautęs į Džeimso Bondo vaidmenį“, – sakė L.Pobedonoscevas.

Žurnalistė L.Pobedonoscevo paklausė, ar informacija, kad D.Craigas besifilmuodamas gėrė degtinę, tėra tik gandas. „Bent jau aš nepastebėjau. Gal filmavimo pabaigoje, kai jau buvau baigęs darbą“, – sakė Leo ir pridūrė, kad iš filmo įspūdingos sumos neuždirbo, tačiau būtų sutikęs jame vaidinti ir už dyką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius