Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškas vaikų mados ženklas OXOX pristato naują rudens ir žiemos kolekciją „Draugystė visuomet laimi“

Naująjį sezoną OXOX pasitinka su šūkiu „Draugystė visuomet laimi“. Itin jauki, patogi ir universali kolekcija pasakoja apie tyrą, tikrą ir kupiną nuotykių vaikišką draugystę, kuomet užsiropšti į medį ar nuskristi į kitą planetą, rodos, yra lygiai taip pat įmanoma ir įgyvendinama.
OXOX rudens ir žiemos kolekcija
OXOX rudens ir žiemos kolekcija / OXOX nuotr.
Temos: 1 Mada

Apie laiką, kai draugai prilygsta milžinams, herojams ir didvyriams, su kuriais be jokių skrupulų gali apkeliauti pasaulį, su žiūronais stebėti Šiaurės pašvaistę, su kuriais joks blogas oras nėra baisus, o kiekviena diena turi mažiausiai tuziną valandų, nes juk joje nuveiki tokį patį tuziną nutrūktgalviškiausių dalykų.

Tai kolekcija apie skirtingiausius vaikus, apie be krašto įdomias jų mintis ir jų asmenybes, apie nekasdienišką jų kasdienybę, nes juk milžinų žodyne žodis kasdieniškas apskritai neegzistuoja. Tai vaikų pasaulis, tai stebuklinga jų planeta, apie kurią suaugusieji nori rašyti knygas ir nuolatos ieško jos keisčiausiose enciklopedijose…

OXOX nuotr./OXOX rudens ir žiemos kolekcija
OXOX nuotr./OXOX rudens ir žiemos kolekcija

Draugai – tai gėlėtos svajonės, draugai – tai pasakų herojai, draugai – tai žvaigždės, kurios ryškiai žiba vakaro danguje. Draugai kvepia ledais, mėtų arbata ir cinamonu. Su draugais muzika groja garsiausiai, su jais šokiai patys džiaugsmingiausi ir akimirkos pačios įsimintiniausios. Su jais net mokykla kelia šypseną.

OXOX nuotr./OXOX rudens ir žiemos kolekcija
OXOX nuotr./OXOX rudens ir žiemos kolekcija

Vaikų mados ženklas OXOX siūlo praktiškus, judesių nevaržančius ir laisvai judėti leidžiančius drabužius, kurie pasižymi antialerginėmis savybėmis, gaminami iš ekologiškų medžiagų. Tai drabužiai, tinkantys tiek vaikų kasdienai – darželiui, mokyklai, miestui, gamtai, tiek ir sekmadienio išeigoms. OXOX – drabužiai tiek mergaitėms, tiek ir berniukams, kurių ūgis nuo 86 iki 164 cm.

OXOX myli ir vertina vaikų pasaulį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius