Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balsas. Kartos“ – mokytojų konfliktas: susipyko Nomeda Kazlaus ir Gabrielė Vilkickytė

Projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ nokautų etapas tęsiasi. Šį kartą į kovą prieš savo komandos narius stos Gabrielės Vilkickytės dalyviai. Patekimas į kitą, kryžminių kovų etapą, priklauso tik nuo mokytojo sprendimo. Kiekvienoje komandoje po aštuonis dalyvius, o vietų kitame etape – tik keturios.
Gabrielė Vilkickytė ir Nomeda Kazlaus
Gabrielė Vilkickytė ir Nomeda Kazlaus / LNK nuotr.

„Tu turi priimti šitą sprendimą. Labai skaudu. Jautiesi labai kalta kažką išmesdama iš projekto. Bet kai aukoji labai gerus dalyvius, tikrai tikiesi, kad kitas mokytojas juos pavogs. Žinoma, kad liūdna ir kai tavo dalyviai atitenka kitam mokytojui, bet mes visi kitokie ir šie žmonės pas kitą mokytoją gaus visiškai kitokią patirtį ir dar daugiau žinių“, – prieš nokautų etapą apie mokytojų galimybę pavogti vieną iš kitų mokytojų išmestų dalyvių kalbėjo Gabrielė Vilkickytė.

Kiekvienas mokytojas šiame etape turi keturias reitingavimo sofas, į kurias pagal dalyvių pasirodymo gerumą turi pasodinti savo dalyvius. Toks sprendimas Gabrielei tapo ypatingai sudėtingu ir šio etapo metu ji nebegalėjo sutvardyti ašarų. Dėl didžiulės įtampos ir kaltės, emocijos filmavimo studijoje stipriai užkaito, o jas dar labiau pakurstė ir dėl vienų iš dalyvių nuskambėjęs aštrus Nomedos Kazlaus komentaras.

„Labai stipri ir labai reikšminga daina, bet man visiškai nesuprantama interpretacija. Kūnas sau, dainavimas geras, bet visiškai nesupratau gilumos. Interpretacija apie nieką. Daugiau viskas išorėje, o viduje nieko. Suprantu, kad jūs jauni žmonės, bet man nesuvokiama, kaip gali būti žodis taip toli nuo muzikinės minties ir kodėl jūs taip darėt. Manęs neįtikino“, – drąsiai pasakė Nomeda Kazlaus.

LNK nuotr./Nomedas Kazlaus
LNK nuotr./Nomedas Kazlaus

Tokį mokytojos komentarą skubėjo sušvelninti ir Vaidas Baumila: „Nomeda gal šiek tiek per griežtai išsireiškė. Žinant Nomedą ji gali taikiau ir gražiau išsireikšti. Nemanykite, kad Nomeda kažką blogai galvoja, mes visi jus palaikom.“

Vis tik Gabrielė tokį komentarą priėmė itin asmeniškai: „Žinote, vienuoliktoje klasėje, kai aš gavau privalomų skaityti kūrinių sąrašą aš daugiau nei pusės nieko nesupratau. O pastarosioms savaitėmis aš skaitau Marcelijų Martinaitį, Juditą Vaičiūnaitę ir aš suprantu, ką jie norėjo pasakyti. Nomeda, jums dar ne laikas suprasti“, – mokytojai atsikirto ir savo dalyvių pasirodymą apgynė Gabrielė Vilkickytė.

LNK nuotr./Gabrielė Vilkickytė
LNK nuotr./Gabrielė Vilkickytė

Tuo metu pati Nomeda Kazlaus tokį Gabrielės pasakymą viešai pavadino nekorektišku ir bandė apginti savo aštrų komentarą, laikydamasi savo nuomonės.

„Lietuvos balsas. Kartos“ – sekmadieniais 19:30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius