-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos balse“ – meilės istorija: mokytojai tapo prezidento krikšto dukters piršliais

Jau šį sekmadienio vakarą startuoja jubiliejinis, 10-asis „Lietuvos balso“ sezonas. Per dešimtmetį muzikinis projektas užaugino ne vieną atlikėjų kartą: daugelį šou veidų atpažįsta visos Lietuvos žiūrovai. Tačiau tikrai ne visos dėmesio vertos istorijos nutinka vien tik ant scenos: ne ką mažiau jų per tą laiką prikaupta ir užkulisiuose. Viena gražiausių – Gabrielės Nausėdaitės ir Simo Buziliausko istorija, kurie šiais metais projekte dalyvauja kaip duetas.
Gabrielė Nausėdaitė ir Simas Buziliauskas
Gabrielė Nausėdaitė ir Simas Buziliauskas / Katažynos Polubinskos nuotr.

Susipažino ant kėdžių per nokautus

Gabrielė Nausėdaitė ir Simas Buziliauskas susipažino septintajame „Lietuvos balso“ sezone, ant karštųjų kėdžių: Simą buvo „pavogusi“ Monika Liu, o Gabrielę – Justinas Jarutis. „Nors mokytojai mūsų vėliau nepasirinko, tačiau kažkuria prasme padovanojo mums didžiausią gyvenimo laimėjimą – vienas kitą – taip savotiškai tapdami mūsų piršliais“, – prisimena pora.

Tačiau jausmai įsižiebė ne iš karto: nors tiesiogiai pakonkuruoti scenoje Gabrielei bei Simui taip ir neteko, pora prisipažįsta net ir draugiškomis aplinkybėmis pradžioje nesupratusi vienas kito. „Gabrielė yra ramesnė, mėgsta prieš pasirodymą susikaupti, patylėti. O aš kaip tik nerimstu: šneku, bandau apjungti žmones. Tai jai iš pradžių nelabai patiko tas įkyrus balbatuoklis“, – juokiasi Simas, o jam antrina Gabrielė. „Aš tikrai galvojau: kiek galima pliurpti?“ – prisipažįsta mergina. Ir nors užkulisiuose taip nepasirodė, jau netrukus pasitvirtino posakis, kad priešingybės traukia. „Parodžiau Gabrielei dėmesį jau per vieną dalyvių vakarėlį. Pamačiau, kad išeidinėja namo, priėjau ir pasakiau, kad ji man dar skolinga šokį. Sutiko – ir tai jau buvo geras ženklas“ , – prisimena Simas.

Pradėjo su muzika ir tęsia su muzika

Pora prisipažįsta, kad pokalbiai apie profesinį pasaulį, „Lietuvos balsą“ bei toliau vykę pamuzikavimai drauge tapo puikiu lieptu kelyje į vienas kito pažinimą. Kadangi projekte abu sulaukė daug komplimentų, tiek vienas, tiek kitas nusprendė toliau dainuoti, netrukus tai profesionaliai pradėjo daryti ir drauge. Per tą laiką įvyko ir poros vestuvės, kurias jie atšventė net kelias. „Nenorėjome paklusti jokioms normoms, todėl darėme tiek vestuvių, kiek mums buvo patogu: nuo visiškai formalių metrikacijos biure iki bažnyčios bei švenčių šeimai ir draugams“, – apie karantino metu įvykusias jungtuves pasakoja Simas, kuris tapo ir ypatingos Lietuvos šeimos nariu, nes Gabrielė yra prezidento Gitano Nausėdos krikšto dukra. „Jaučiasi, jaučiasi „karalaitės“ genas, išranki ta mūsų Gabrielė, bet ko neįsiūlysi, bet aš įsisiūliau“, – meiliai apie žmoną juokauja Simas.

Pamilę „Lietuvos balso“ sceną ir joje pamilę vienas kitą, Gabrielė ir Simas nusprendė į ją sugrįžti, o kad būtų dar nostalgiškiau – drauge. „Iš pradžių labai užsidegėme, tačiau neslėpsime – buvo ir daug debatų, vienu metu net galvojome, gal visgi dalyvauti atskirai, tačiau galų gale radome muzikinių kompromisų ir manome, kad paruošėme puikų pasirodymą“, – intriguoja Gabrielė.

Jausmingas Gabrielės ir Simo duetas jubiliejinio „Lietuvos balso“ premjeroje – jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius