Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Liga estrados dainininką paguldė į lovą

Prieš tiesioginės laidos „Mūsų dienos kaip šventė“ filmavimą dainininkas Stasys Povilaitis netikėtai atsidūrė ligoninėje. Kamuojamas aukštos temperatūros ir pasijutęs blogai vyras manė sergąs gripu, tačiau medikai nustatė sunkesnę ligą.
Stasys Povilaitis
Stasys Povilaitis / TV3 nuotr.

„Vilkinau laiką, kelias dienas geriau vaistus nuo temperatūros, maniau, išsiilsėsiu ir praeis. Maniau, kad paprastas peršalimas, o čia, pasirodo, trupučiuką rimčiau – tulžies pūslės uždegimas“, – „Lietuvos rytui“ prisipažino Vilniaus greitosios pagalbos universitetinėje ligoninėje Lazdynuose gulintis S.Povilaitis.

Ketvirtadienio vakarą tiesiai iš LTV studijos atsidūręs ligoninėje vakar S.Povilaitis jautėsi geriau, ilsėjosi, o temperatūra buvo numušta vaistais.

Atlikėjas pasakojo, kad kol kas neaišku, kiek laiko dėl tulžies pūslės uždegimo paūmėjimo jam teks praleisti ligoninėje. Šeštadienį S.Povilaičiui bus atlikti dar keli tyrimai ir jau turėtų paaiškėti, kaip bus gydoma liga ir kiek laiko reikės užtrukti ligoninėje.

Dainininkas buvo pakviestas į ketvirtadienį vykusį specialų laidos „Mūsų dienos kaip šventė“ filmavimą, kuris buvo skirtas dainininkės Janinos Miščiukaitės mirties metinėms paminėti. Tačiau S.Povilaitis tą vakarą taip ir nespėjo užlipti į sceną – besigrimuodamas jis pasijuto blogai. Iškviesti medikai dainininką tiesiai iš televizijos išvežė į ligoninę.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius