Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Karalius prašo žmonių pagalbos: per gaisrą sudegė jo tėvų namai

Buvusio atlikėjo, grupės ŽAS nario Lino Karaliaus šeimą ištiko didelė nelaimė – prieš kelias dienas sudegė jo tėvų sodyba. Žinomas vyras šiuo metu prašo žmonių pagalbos ir tikisi, kad netrukus galės atstatyti namus.
Linas Karalius
Linas Karalius / Viganto Ovadnevo ir asmeninio albumo nuotr.

15min susisiekus su Linu, jis patvirtino, kad penktadienį, anksti ryte, sudegė jo artimųjų sodyba. Viskas nutiko jo tėčiui kaitinant linų sėmenų aliejų medžio apdirbimui. Staiga aliejus užsiliepsnojo ir sudegino namus.

„Mieli broliai ir seserys, prieš dvi dienas mano mylimi tėveliai per gaisrą neteko savo namų. Organizuoju finansinės paramos rinkimo akciją. Kiekvienas jūsų paaukotas euras padės jiems greičiau vėl turėti stogą virš galvos. Esame dėkingi už Jūsų gerumą“, – feisbuke rašė Linas.

Jis teigė, kad jo tėvai Jonas ir Irena gyvena mažame kaimelyje. Gaisro metu vos per valandą sudegė visi jo šeimos daiktai, dokumentai, ūkiniai pastatai. Linas nuoširdžiai kreipėsi į žmones su viltimi, kad iki kitos žiemos pavyks atstatyti namus.

„240 eurų pensiją per mėnesį gaunantiems pensininkams be jūsų pagalbos atstatyti sudegusius namus yra labai sunkiai pasiekiama užduotis. Atstatyti namą reikia nedelsiant, nes žiemos Lietuvoje gali būti ypatingai šaltos, kai temperatūra nukrenta iki 30 laipsnių žemiau nulio“, – rašė Linas.

Asmeninio albumo nuotr./Sudegę Lino Karaliaus tėvų namai
Asmeninio albumo nuotr./Sudegę Lino Karaliaus tėvų namai

„Žinome, kad yra daug geros širdies žmonių, kurie prisidės prie namo atkūrimo. Esame visiems jums labai dėkingi už jūsų gerumą“, – pridūrė L.Karalius.

Paaukoti nuo gaisro nukentėjusiems Lino Karaliaus tėvams Jonui ir Irenai galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius