-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lipnių šeima netikėtoje vietoje surengė vestuves: sukvietė būrį garsenybių

„Ar tekėsi už manęs?“ – toks užrašas papuošė kvietimą į trynukus auginančios šeimos, verslininkų Simonos ir Mindaugo Lipnių naujos grožio erdvės atidarymo šventę. Į vestuves primenantį vakarą Vilniuje susirinkę svečiai ne tik diskutavo apie grožį, bet ir skanavo įspūdingo dydžio tortą bei stebėjo baleto artistės pasirodymą.

Vos tik įžengus į prekybos centro „Europa“ erdves, kviestinius svečius pasitiko stilingai padekoruota pirmojo aukšto fojė: gėlių puokštės, šviesos girliandos ir per vidurį stūksantis baltas penkiaaukštis tortas. Ant scenos užlipusi vakaro vedėja, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė visus pakvietė pasigrožėti Nerijaus Juškos baleto mokyklos auklėtinės Simonos Genytės Esmeraldos variacija.

Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje
Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje

Netrukus po šokio sekė atlikėjos Gintės Sičiūnaitės su grupe atliekami kūriniai. Laikydamiesi vestuvinių tradicijų Simona ir Mindaugas kartu atpjovė ir pirmąjį šventinio torto gabalėlį, o tuomet visų laukė iškilmingas momentas – nukritus rožinei vitrinos uždangai, visi išvydo naujo koncepto „Simitri Beauty“ butiko interjerą.

Šio vakaro žvaigždė Simona Lipnė apie grožį galėtų kalbėti daug. Kadaise dirbusi grožio srityje, todėl iki šiol profesionaliai besidažanti pati, nė akimirkos negalvodama įvardijo, kada jaučiasi gražiausia. Pasitikėjimo savimi jausmą kasdien padeda puoselėti šeima ir mylima veikla, aplinkinių įvertinimas ir sielos harmonija.

Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje
Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje

„Viskas prasideda nuo vidaus, todėl kiekvienai moteriai linkiu grožio ieškoti ne veidą patepus kremine pudra, o savyje pirmiausia atradus ramybę. Gražiausia jaučiuosi tada, kai esu sveika ir laiminga. O šiandien yra būtent ta diena“, – šventinį vakarą džiaugėsi Simona.

Šventėje dalyvavo Elena Puidokaitė-Bruzgulienė, Dalia Belickaitė, Marija Palaikytė, Nerijus Juška su šeima, Inidė Jasnauskaitė, Marija Grabštaitė, Maria Randers, Viktorija Šaulytė, Joringis Šatas, Gritė Maruškevičiūtė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Eduardas Fedotovas, Gintarė Pietutytė ir kt.

Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje
Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje

Atvykusi į naujo koncepto Lipnių šeimos butiką, kuriame bus atliekamos profesionalios plaukų procedūros ir makiažai, Dalia Belickaitė smagiai pasakojo, kad jos grožio standartai labiausiai priklauso nuo nuotaikos.

Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje
Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje

„Turbūt daugelis moterų man pritars, jog vieną dieną pažiūrėjus į veidrodį jautiesi gražiai, o štai kitą, lyg ir viskas tas pats, tačiau vaizdas nedžiugina. Visgi aš gerai žinau, kas tokiomis dienomis mane išgelbėja: blakstienų tušas, antakių pieštukas, skaistalai ir lūpų blizgis, – nusijuokia D.Belickaitė. – Iki susilaukiant dukrytės Atėnės plaukais per daug nesirūpinau, nes šie geriausiai atrodė tiesiog po lietaus arba sušlapinti vandeniu. Po vaikelio gimimo viskas pasikeitė – šie ėmė manęs visai neklausyti. Niekada nemaniau, jog savo ir taip garbanotus plaukus kada suksiu žnyplėmis, mat kelios sruogos visai nenori garbanotis natūraliai.“

Italijoje ir Lietuvoje gyvenančiai mados tendencijų analitikei Marijai Palaikytei jausti vidinę ir išorinę pilnatvę padeda meilė ir poilsis. Jeigu bent vienas iš šių dviejų dalykų jos gyvenime egzistuoja, grožiu tiesiog spinduliuoja.

Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje
Naujos grožio erdvės atidarymas Vilniuje

„Tačiau paryškinti savo veido bruožus irgi nevengiu. Dažausi kasdien, o eidama į oficialius renginius, visada kreipiuosi į vizažistus: esu už tai, jog viską turi atlikti savo srities profesionalai. Savo vonios kambaryje juk plaukų pati irgi nesikerpu. Nors makiažas man ir padeda jaustis geriau, svarbiau už jį yra tinkamas odos drėkinimas. Jokia pudra ir raudonos lūpos neatrodys gerai, jeigu oda bus prastos būklės“, – kalbėjo M.Palaikytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius