-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liudas Vaisieta – apie meilę Indrei ir varstomas teismų duris: „Mes stiprūs tiek, kiek liaudis mato“

Pastaruoju metu itin dažnai viešumoje bei renginiuose matoma pora – sutuoktiniai Indrė Burlinskaitė-Vaisieta ir Liudas Vaisieta. Ir nors kartais atrodo, kad pora – lyg po padidinamuoju stiklu, tačiau ištikimi gerbėjai tik ir laukia, kada jiedu pasirodys viešumoje, mat jų stilius, ikoniškumas ir elegancija visada maloniai nustebina.
Indrė Burlinskaitė, Liudas Vaisieta
Indrė Burlinskaitė, Liudas Vaisieta / „Gyvenimas šiaurėje“ nuotr.

Ar malonu būti fotografų ir žiniasklaidos akiratyje? Apie tai Liudas Vaisieta papasakojo tinklalaidėje „Tik į priekį“, kurią veda Ąžuolas Misiukevičius, rašoma pranešime spaudai.

Dar daugiau – L.Vaisieta pokalbio metu prabilo apie jam mestus kaltinimus ir apie tai, kodėl jam kone kasdien tenka varstyti teismų duris.

„Gyvenimas šiaurėje“ nuotr./Ąžuolas Misiukevičius, Liudas Vaisieta
„Gyvenimas šiaurėje“ nuotr./Ąžuolas Misiukevičius, Liudas Vaisieta

Stiliumi rūpinasi Indrė

L.Vaisieta sako, kad pačiam nėra visada įdomu ir smalsu lankytis renginiuose, tačiau jo pareiga palydėti Indrę, kuriai tai – visas gyvenimas.

„Aš esu tas žmogus, kuris esu šalia Indrės, o renginiai ir viešumas yra Indrės gyvenimas. Aš ją lydžiu ir manau, kad joks save gerbiantis vyras neišleistų tokios moters kaip Indrė, vienos.

Ji rūpinasi mūsų stiliumi, prižiūri, kad visada stilingai atrodyčiau. Ji tikrai daug dirba su dizaineriais, kad mes, kaip pora, atrodytume visada gerai“, – atvirauja vyras.

Vis tik jis neslepia – gyvenime būta didelių iššūkių. Jis prisiminė žmonos onkologinės ligos diagnozę bei žinią, kad negalės susilaukti vaikų, o greta to jo gyvenimą lydi ir teisminiai procesai.

Priima iššūkius

Išskirtinai subtilių detalių apie teisminius procesus atskleidęs pokalbio metu, L.Vaisieta priduria, kad iš šalies daug kam gali atrodyti su Indre stipri pora, kuriai niekas nebaisu, tačiau atsiveria sakydamas, kad jo ir Indrės gyvenime būna ir šilto, ir šalto.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Liudas Vaisieta, Indrė Burlinskaitė
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Liudas Vaisieta, Indrė Burlinskaitė

„Daug kas sako, kad mes stiprūs, tačiau mes stiprūs tiek, kiek liaudis mato.

Buvo akimirkų labai sunkių, bet mes niekada nežinome, kaip susidorotume patys su tokiais iššūkiais.

Visi gauname skirtingus iššūkius ir labai svarbu juos tinkamai priimti. Aš stengiuosi gyventi šia akimirka ir reikia gyventi šia diena.

Žmonės dažnai nori gyventi vėliau, vis ruošiasi, todėl labai svarbu mėgautis, džiaugtis ir gyventi gyvenimą nieko nelaukiant. Viliuosi, kad viskas bus tik geriau ir gražiau“, – tvirtai sako verslininkas L.Vaisieta.

Tinklalaidė „Tik į priekį“, kurią veda Ąžuolas Misiukevičius, – šeštadieniais 20 valandą „YouTube“ kanale „Gyvenimas šiaurėje“.

Žiūrėkite:

VIDEO: Liudas Vaisieta apie beribę meilę Indrei, gyvenimo iššūkius ir teismo procesus | TIK Į PRIEKĮ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius