Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė: „Keliantiems ranką prieš moterį turėtų būti gėda“

Šį ketvirtadienį, lapkričio 10-ąją, 20.30 val., per TV3 – dokumentinė realybės drama „Žvaigždė policininkas“. Tvarką Lietuvos gatvėse kartu su profesionaliais policijos pareigūnais saugos garsūs dainininkai: Liveta Kazlauskienė, Valdas Burnys, Ieva Stasiulevičiūtė ir Taja.
Liveta Kazlauskienė
Liveta Kazlauskienė / TV3 nuotr.

Populiariausi artistai ne tik stos į kovą su girtuokliais, smurtautojais ir pažeidėjais, bet ir drauge su policininkais bandys juos atvesti į doros kelią.

Marijampolėje policijos pareigūnų ekipažas, su kuriuo patruliavo ir garsi dainininkė L.Kazlauskienė, gavo iškvietimą dėl vyriškio, pakėlusio ranką prieš savo sugyventinę ir jo vaikų mamą. „Čia jau ne pirmas kartas, kai jis girtas atėjęs muša mane“, – atvykusiems policijos pareigūnams skundėsi nukentėjusioji.

„Mažute, kodėl tu tokį pašlemėką išvis įsileidi į namus?“ – klausė tuo negalėdama patikėti žvaigždė.

Neblaivus vyras, dar visai neseniai mojavęs kumščiais, atvykus policijos pareigūnams gulėjo ant lovos ir rusiškais keiksmažodžiais plūdo savo sugyventinę. O atpažinęs žvaigždę kaip mat pradėjo prieš televizijos kameras apgailestauti ir dievagotis, kad myli savo moterį ir vaikus. „Aš labai atsiprašau, kad taip įvyko. Aš esu tėtis, myliu savo vaikus, ir savo sugyventinę myliu“, – prieš visą Lietuvą ranką prie širdies pridėjęs prisiekinėjo vyras.

„Ar gėda tau dabar? Turėtų būti gėda! Turėtum gailėtis“, – nenuilsdama moralus jam skaitė žvaigždė policininkė. Per visą kelionę į policijos komisariatą Liveta kaip įmanydama bandė išsiaiškinti, kodėl vyras kelia ranką prieš savo mylimą moterį, ir atvesti smurtautoją į doros kelią. „Jis gailisi, o tai jau pradžia“, – buvo įsitikinusi L.Kazlauskienė.

Kitas „Žvaigždės policininko“ herojus, malšinęs konfliktą šeimoje, – garsus dainų autorius ir kompozitorius V.Burnys. Sostinėje neblaivus sugyventinis susiginčijęs su drauge perpjovė jai koją.

„Ne pirmą kartą jau važiuojame pas šitą jauną porelę, po kelis kartus per mėnesį tenka raminti jų nesutarimus. Ir viskas per alkoholį. Kitą dieną, kai išsiblaivys, jie vėl vienas kitą mylės“, – pasakojo Vilniaus patrulių rinktinės vyresnioji patrulė Evelina Tumaitytė.

Viso konflikto metu V.Burnys nepaliovė taikyti jaunuolių, matydamas, kad už juos kalba alkoholis: „Nekelkit rankos prieš moterį. Geriau apsikabinkite, pasibučiuokite. Matau, kad vienas kitą mylite.“

Taip pat laidoje – reportažas, kaip populiarios grupės „Yva“ dainininkė Ieva Stasiulevičiūtė Kaune auklėjo nedrausmingą motorolerio vairuotoją, važiavusį be teisių ir dokumentų. O dainininkė Taja gelbėjo taksistų pinigines, kuomet keleiviai paspruko nesusimokėję.

Kaip L.Kazlauskienė kartu su policijos pareigūnais Marijampolėje gynė moterį nuo smurtautojo ir auklėjo jos sugyventinį – jau šį ketvirtadienį, lapkričio 10-ąją, 20.30 val., laidoje „Žvaigždė policininkas“ per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje