Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone gimtadienį šventusi ir miuziklą „Vargdieniai“ žiūrėjusi Kristina Ivanova: „Tai buvo atgaiva mano sielai“

Vos prieš kelias dienas verslininkė ir muzikos atlikėjų vadybininkė Kristina Ivanova grįžo iš Londone, kur kartu su draugų kompanija šventė savo 26-ąjį gimtadienį. Kelionę į Didžiosios Britanijos sostinę jai padovanojo draugai.
Kristina Ivanova Londone
Kristina Ivanova Londone / Asmeninio albumo nuotr.

Tiesa, K.Ivanova Londone lankėsi jau ne pirmą kartą. Anksčiau ji čia yra buvusi mažiausiai penkis kartus, tačiau šį kartą jos kelionė buvo skirta ne darbui ar verslo reikalams tvarkyti, bet sau. Keturias dienas Londone viešėjusi Kristina čia atšventė ir tikrąjį savo gimtadienį, kuris buvo 6-ą dieną.  

„Per šį gimtadienį gavau pačią įspūdingiausią gimtadienio dovaną – bilietus į miuziklą „Vargdieniai“, kurį rodė Karalienės teatre. Gauti bilietą prieš dieną yra neįmanoma, tačiau gerų pažįstamų dėka mes juos turėjome“, – džiugiomis emocijos dalijosi Kristina.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova Londone
Kristina Ivanova Londone

Už bilietus ji yra dėkinga šio miuziklo aktoriui Robui Houchenui, kuriam po spektaklio ji dar ir paspaudė ranką. „Per miuziklą ir verkiau, ir juokiausi. Tai buvo tobulai fantastiška, atgaiva mano sielai“, – portalui Žmonės.lt sakė K.Ivanova.

Paklausta, ar šis miuziklas įkvėpė ją darbams ar naujiems projektams, Kristina nedvejodama patvirtino, kad tikrai taip. „Nei šopingai, nei pakilimas į Londono akį, nei Big Benas manęs taip nesužavėjo, kaip šis miuziklas. Tai buvo nepakartojama! Seniai buvau mačiusi tokį kokybišką reginį. Išėjau nesupratusi, kaip galima taip tobulai viską padaryti“, – susižavėjusi reginiu kalbėjo K.Ivanova.

Pašnekovė teigė, kad tai yra sektinas pavyzdys, kaip reikia dirbti scenos žmogui. „Į šiuos žmones tikrai galima lygiuotis“, – neabejojo Kristina.

Grįžusi iš kelionės moteris visgi neskubės pasinerti į darbus. Kaip juokėsi neseniai gimtadienį atšventusi verslininkė, šį mėnesį ji skyrė sau. „Nusprendžiau, kad šis mėnuo – mano, todėl turėsiu skirti laiko sau. Viskas juda puikiai, tačiau aš niekur neskubu. Aš tiesiog džiaugiuosi gyvenimu ir tuo, ką jis man duoda“, – portalui Žmonės.lt sakė K.Ivanova.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova Londone
Kristina Ivanova Londone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius