-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„M.A.M.A. vasara“ skelbia pirmuosius vardus – scenoje nuo Monikos Liu iki Vaido Baumilos ir Leon Somov

Didžiausias vienos dienos lietuviškos muzikos festivalis „OPTIBET M.A.M.A. vasara 2024“ jau liepos 20 dieną sudrebins Raudondvarį. Daugybę garsiausių Lietuvos atlikėjų į vieną sceną kasmet suburiantis renginys šiandien skelbia pirmuosius vardus, kurie dalysis festivalio scena. Pasak organizatorių, kiekvienais metais augantis festivalis, šiais metais rengia dar daugiau naujovių ir aktyvacijų, kurios vienai dienai suburs tūkstančius melomanų.
Evgenya Redko, Leon Somov, Monika Liu
Evgenya Redko, Leon Somov, Monika Liu

Visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis vienos dienos festivalio formatas užtikrina ne tik koncentruotą daugybės muzikos žvaigždžių koncertų kiekį vienoje vietoje, bet ir komfortabilų laiko praleidimą, rašoma pranešime spaudai. Šiais metais festivalis „OPTIBET M.A.M.A. vasara 2024“ paruošė įspūdingą atlikėjų sąrašą.

Šiandien organizatoriai atskleidžia pirmuosius atlikėjus, kurie jau liepos 20 dieną surengs žinomiausių savo dainų koncertus Raudondvario scenoje.

Pirmą kartą festivalio scenoje pasirodys viena garsiausių šalies muzikos kūrėjų ir atlikėjų, charizmatiškoji Monika Liu. Intymiai, dramatiškai, sentimentaliai, ir žinoma, su gero humoro užtaisu – tokiomis emocijomis Monika Liu kiekvienąkart lipa ant scenos. Didžiausi jos singlai: „Eurovizijoje“ Turine 2022 m. nuskambėję „Sentimentai“, „Šampanas (bul bul bul)“, „Kodėl Tu Čia?“, „Vaikinai Trumpais Šortais“.

VIDEO: Monika LIU - Sentimentai (Official Audio)

Jau antrą kartą festivalio scenoje žinomiausių savo hitų programą atliks ir vienas sparčiausiai populiarėjančių jaunosios kartos atlikėjų Rokas Yan. Kiekvieną kartą scenoje visą emocijų spektrą savo kūryba pasiūlantis dainininkas sugeba sukurti ne tik romantišką atmosferą, bet ir trankų vakarėlį, kurį klausytojai prisimena dar ilgai. Roko Yan garsiausių dainų sąraše jau rikiuojasi ne vienas didelis hitas, užkariavęs ne tik radijo stočių grojaraščius, bet ir muzikos pasiklausymo platformas. Didžiausi dainininko hitai: kartu su Evgenya Redko įrašyta daina „Melodramos“, kūriniai „Vakar vakare“, „Surask mane“, „Praeiviai“ bei prieš keletą dienų išleistas singlas „Ar būsi su manim?“.

VIDEO: Rokas Yan - Ar Būsi Su Manim?

Dar vienas ryškus festivalio „OPTIBET M.A.M.A. vasara 2023“ vardas – charizmatiškoji Evgenya Redko. Unikali ir visada iki sielos gelmių sujaudinanti muzikos kūrėja ir dainininkė Raudondvario scenoje ruošia tikrą ryškiausios savo kūrybos užtaisą, kuris festivalio publikas nepaliks abejingos. Tris metus iš eilės muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ pripažintos geriausia progresyvios pop muzikos atlikėja Evgenyos kūrybos sąraše rikiuojasi daugybė visiems puikiai pažįstamų dainų, kurias festivaliautojai išgirs ir liepos 20 d. Raudondvaryje. Ryškiausios Evgenos Redko dainos: „Patogu“, „Vandenyne“, „Mantra“ ar „Žinom tik mes“.

VIDEO: Evgenya Redko - Patogu

Ne vieną kartą „M.A.M.A. vasara“ sudrebinęs, vienas geriausių šalies muzikos kūrėjų – dainininkas Vaidas Baumila šiais metais vėl sugrįžta į vienos dienos festivalį. Visai neseniai didžiausią savo solinį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje surengęs atlikėjas dar kartą įrodė, kad yra vertas vadinti vienu geriausių. Visuomet tikrą energijos ir emocijų užtaisą sukuriantis Vaidas valdo tūkstantines klausytojų minias ir tai pasiruošęs padaryti šių metų „OPTIBET M.A.M.A. vasara 2024“ festivalio scenoje. Tokių super hitų kaip „Apžavai“, „Bum ajajai“, ar „Kunigunda“ autorius, visai neseniai pristatė ir dar viena energingą dainą „Besarmatė“, kurią jau spėjo pamėgti tūkstančiai klausytojų.

VIDEO: Vaidas Baumila - Besarmatė

Visuomet stebinantis ir intriguojančius pasirodymus rengiantis Gabrielius Vagelis taip pat taps laukiamiausio vienos dienos festivalio dalimi. Abejingų nepaliekantis talentingasis atlikėjas visai neseniai surengė didžiausius savo karjeros koncertus, kuriuose netrūko ir garsiausių Gabrieliaus dainų. Festivalio „OPTIBET M.A.M.A. 2024“ pasirodymui žinomas dainininkas ruošia taip pat įsimintiną programą. G. Vagelio populiariausių dainų sąraše rykiuojas daugybė hitų, tarp kurių ir tokios dainos, kaip „Man moji“, „Man trūksta dienų“ ar „Jei leisi“, įrašytą kartu su grupe „69 danguje“.

VIDEO: Gabrielius Vagelis - Man Moji

Šių metų scenoje pirmą kartą pasirodys ir praėjusiuose muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ tūkstančius žiūrovų sužavėjusi kylanti roko muzikos grupė „Mėlyna“. Tiesa, grupė skamba vis garsiau ir ryškiau, visai neseniai tūkstančiai muzikos mylėtojų grupę išgirdo ir atlikėjo V. Baumilos koncerte Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur kylančiai grupei buvo patikėta pradėti vakarą. Grupės „Mėlyna“ darbų sąraše ir 2023 metais išleistas albumas „Nuvytus Meilė“. Liepos 20 d. rokeriai festivalio scenoje ruošia garsiausių savo dainų koncertą.

VIDEO: Mėlyna - Meilės Nebuvo (Official Music Video)

Neatsiejama festivalio „OPTIBET M.A.M.A. vasara 2024“ dalimi taps ir elektroninė muzikos skambesiai, kuriuos sukurti organizatoriai pakvietė vieną garsiausių šalies elektroninės muzikos kūrėjų – Leon Somov. Specialiai vienos dienos festivaliui sukurta muzikine programa, žinomas kūrėjas žada Raudondvario teritoriją paversti didžiausia šalies šokių aikštele.

VIDEO: Sudden Lights - Aijā (Leon Somov Remix)

Jau greitai organizatoriai žada atskleisti ir dar daugiau žvaigdžių vardų, kurie surengs pasirodymus vienos dienos festivalyje „OPTIBET M.A.M.A. vasara 2024“. Festivalis, kaip ir kasmet, įvyks vienoje gražiausių šalies vietų, Raudondvaryje. Bilietus platina Bilietai.lt. Bilietai brangs nuo balandžio 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius