Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 01

★★★★☆ / M.Govedaitė apie filmą „Priscilla“: Karalius ir 14-metė mylimoji. Ar tikrai buvo „kiti laikai“?

Amerikiečiams kartais nėra lengva suprasti ar perprasti, ką reiškia šalyje turėti karalių, karalienę, kas yra karališka šeima ir kokios yra monarchijos taisyklės bei tradicijos.
„Priscilla“
„Priscilla“ / „Scanpix“ nuotr.

Žavėdamiesi ar labiau gal stebėdamiesi šiuolaikinėmis karalystėmis jie mėgsta pajuokauti, kad pagal statusą, įtaką ir žmonių pagarbą net ir jų istorijoje tikrai rastume keletą pavardžių, kurios kuo puikiausiai atstovautų tariamos karališkosios JAV šeimos vardui.

Istoriškai ir kultūriškai Kennedy šeima galėtų būti arčiausiai to, ką įsivaizduojame, tačiau yra dar viena, skandalingesnė „karališkoji pavardė“, kuriai iki pat šių dienų Amerikoje sunku kam ir prilygti. Tai rokenrolo karaliaus ir Las Vegaso dievaičio Elvio Presley šeima.

Kaip ne kaip, Elvis yra pats pelningiausias ir populiariausias visų laikų muzikos atlikėjas pasaulyje. Galima šią statistiką pjaustyti pačiais įvairiausiais pjūviais, bet net ir Guinnesso rekordų knyga šį faktą patvirtina.

Vida Press nuotr./Priscilla Presley, Elvis Presley
Vida Press nuotr./Priscilla Presley, Elvis Presley

Kad ir kokį nežemišką talentą turėjo šis atlikėjas ar kokią įtaką jis darė visam populiariosios kultūros pasauliui, be savo buvusios žmonos Priscillos Presley dar nežinia, kaip ten būtų buvę su visu šio vardo palikimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius