Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Kavaliausko bernvakaris: vandens pramogos Rygoje ir panevėžietės bučinys mainais į dantų pastą

Šauni vyriška kompanija, vandens pramogos ir smagus vakarėlis Rygoje – taip galima apibūdinti praėjusį Martyno Kavaliausko savaitgalį. Paskutinę birželio dieną su penkiais draugais jis atšventė bernvakarį, kuriame bičiuliai žinomam dainininkui nepagailėjo įvairiausių nuotykių.
Martyno Kavaliausko bernvakaris
Martyno Kavaliausko bernvakaris / Asmeninio albumo nuotr.

„Gal kartais sakoma, kad vyrai nėra tokie geri organizatoriai, kaip moterys, tačiau mano draugai labai pasistengė – esu jiems dėkingas už labai linksmą ir smagų bernvakario sutikimą“, – 15min sakė M.Kavaliauskas.

Bičiuliai jam siurprizų kupiną dieną pradėjo dar ankstų rytą – tuomet be iš ankstinio įspėjimo sugūžėjo pas Martyną į svečius. Maža to, privertė jį jiems pagaminti pusryčius, o jau tuomet leidosi į tolimesnius nuotykius.

„Nesu labai geras kulinaras ir jie tą žino. Draugai įsibrovė iš pačio ryto, specialiai paprašė, kad visiems jiems paruoščiau pusryčius. Teko pasukti galvą, bet kiaušinienė išėjo visai vykusi“, – juokėsi jis.

Netrukus kompanija pajudėjo į Latviją, o pakeliui sustojo ir Panevėžyje. Čia Martynui teko atlikti ne vieną užduotį, daugelis jų pralinksmino ne tik pačius vyrus, bet ir aplinkinius.

„Man draugai sukrovė lauknešėlį su įvairiausiais daiktais – reikėjo tuos daiktus išmainyti į ką nors kitą. Kalbinau žmones, moteris, kai kurios jų jautėsi išsigandusios, tačiau pasitaikė ir viena labai maloni vyresnio amžiaus – aš jai dovanojau dantų pastą, ji man – bučinį“, – prisiminė M.Kavaliauskas.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko bernvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko bernvakaris

„Viena užduotis buvo 40 klausimų apie Rusnę, apie tai, ką ji mėgsta, kas jai patinka. Jei neatsakydavau, tekdavo į burną susikišti kramtomą mūsų jaunystėje populiarią „Hubba Bubba“ gumą. Kai klausimai artėjo prie pabaigos, burnoje turėjau 15 gabalėlių...“, – pasakojo M.Kavaliauskas.

Taip bežaisdami bičiuliai galiausiai pasiekė Latviją, visi jie buvo išsinuomoję autobusiuką su vairuotoju.

„Atvykome į prieplauką, šokome į vandenį ir pramogavome ant vandens slidžių, kur mus tampė kateris. Ten praleidome pusdienį, buvo labai smagu“, – pasakojo pašnekovas.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko bernvakaris
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko bernvakaris

„Dažniausiai turime nelabai daug progų pabūti visi drauge, visi užsiėmę savo reikalais, darbais, šeimomis, savo laisvalaikiu. Todėl dabar praleisti savaitgalį su smagiau vyriška kompanija, su geriausiais draugais – buvo nuostabu“, – sakė M.Kavaliauskas pasižadėjęs sau ir draugams, kad tokius susibūrimus reiks kartoti dažniau.

O dabar visi susitiks netrukus vyksiančiose Martyno ir Rusnės vestuvėse, kurių esą visi labai laukia – 10 metų draugaujanti pora bičiulių kompanijoje pirmieji jaunavedžiai, todėl ši šventė visiems ypatinga.

Jurgitos Lukos nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė
Jurgitos Lukos nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė

Daugiau Martyno ir Rusnės gyvenimo akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius