-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Petruškevičiaus stendas parodoje nepaliko abejingų: pasijuto tarsi šiuolaikinio meno parodoje

Dvi dienas parodų rūmuose „Litexpo“ šurmuliavusi didžiausia vestuvių ir renginių organizavimo paroda- konferencija Evento’ 23 subūrė garsiausius šios srities specialistus ir pritraukė tūkstančius lankytojų. Pastarieji susižavėję klausė grožio specialistų, dizainerių, stilistų, vestuvių organizatorių ir vedėjų patarimų. Ypač daug dėmesio sulaukė Milita Daikerytė, Mantas Petruškevičius, Robertas Kalinkinas, Laura Vagonė, Dovilė Urbanaitė ir kiti.
Mantas Petruškevičius ir jo stendas
Mantas Petruškevičius ir jo stendas / Vilmos Deveikytės ir Rūtos Kenstavičiūtės nuotr.

Būsimi jaunavedžiai domėjosi naujausiomis vestuvių švenčių tendencijomis, rinkosi kontaktus, mezgė naujas pažintis, čia pat, parodoje, matavosi vestuvinius žiedus, ieškojo atsakymų į rūpimus klausimus ir sudarinėjo sutartis su būsimais savo šventės partneriais.

Garsūs asmeninių švenčių ekspertai Karolina Meginytė, Liutauras Galinis, Laura Vagonė dalijosi patirtimi, su kokiais iššūkiais susiduria organizuodami šventes, pasakojo apie dažniausias būsimų jaunavedžių daromos klaidas ir patarė, kaip jų išvengti, kad šventė būtų ypatinga ir išskirtinė.

Grožio patarimais, kuriuos turėtų žinoti kiekviena nuotaka, dalijosi Milita Daikerytė, Emilija Kastečkaitė, Neringa Čukinienė ir Anželika Wojc.

Tuo tarpu Olga Raškauskienė, Dovilė Urbanaitė ir Laura Vagonė pasidalijo savo patirtimi planuojant vestuves užsienyje, aptarė problemas ir davė patarimų, į ką turėtų atkreipti dėmesį poros, svajojančios apie savo šventes užjūriuose.

Didžiausios klaidos renkantis vestuvių žiedus pristatė ir kaip jų išvengti patarė „Fashion Gold“ įkūrėja Julija Gerlich.

Žinomas floristas, „Flower Couture by MP“ įkūrėjas Mantas Petruškevičius dalijosi idėjomis, kaip sukurti iš tiesų įspūdingus floristinius dekoro projektus, kurie sukuria wow efektą ir kaip virusas pasklinda po socialinius tinklus. Tuo tarpu parodoje akį traukė ir tikrai iš kitų stendų savo originalia koncepcija ir sprendimu išsiskyrė interaktyvus M. Petruškevičiaus stendas, kuris leido lankytojams pasijusti tarsi šiuolaikinio meno parodoje. Blizgios, metalinės, pupelės formos skulptūros, išdėliotos ant grindų, žaismingai atspindėjo aplinką ir jas smalsiai apžiūrinėjančius lankytojus. Dinamiškas ir originalus stendas skatino lankytojus susimąstyti apie meno įtaką asmeninėms šventėms ir ieškoti unikalių ir modernių sprendimų.

Vilmos Deveikytės nuotr./Manto Petruškevičiaus stendas
Vilmos Deveikytės nuotr./Manto Petruškevičiaus stendas

Apie tai, kaip šiandien vestuvių šventei turėtų puoštis tiek jaunieji, tiek šventės svečiai diskutavo ir tuo pačiu patarimus dalijo madų tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė, Tatjana Lavrinovič bei dizaineriai Egidijus Rainys ir Robertas Kalinkinas. Parodos metu dizaineriai pasidalijo naujausiomis tiek vyriškos, tiek moteriškos proginės aprangos tendencijomis.

Žinoma floristė Inesa Borkovska atskleidė penkis svarbiausius punktus, kuriuos būtina išsigryninti prieš organizuojant vestuvių šventę. Pasak jos, pirmiausia reikia žinoti ir paskirti konkretų biudžetą, tuomet turėti aiškią šventės datą, trečia – turėti išgrynintą idėją, bendrą viziją, ketvirtą – nusimatyti vietą ir tik tuomet pereiti prie penkto – pradėti ieškoti tiekėjų ir šventės partnerių.

Pasak vienos iš šio renginio organizatorių Ritos Alksnienės, šiųmetinė paroda tik dar kartą įrodė, kad asmeninės šventės, kurios dažnai vyksta vienintelį kartą gyvenime, turi būti planuojamos ir jų organizavimui skiriamas ypatingas dėmesys. Organizatorė džiaugiasi, kad jų renginiu šiemet patikėjo tiek daug partnerių bei lankytojų ir jau pradeda ruoštis kitų metų parodai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius