Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados istorikas Aleksandras Vasiljevas išgyrė dėvėtų drabužių parduotuves: yra nuolatinis klientas

Visame pasaulyje garsus mados istorikas, lektorius, televizijos laidų vedėjas Aleksandras Vasiljevas – itin užimtas žmogus, kuris nuolatos yra kelyje. Dar prieš koronaviruso karantiną Vilniuje apsilankęs vyras labai pasistengė rasti laisvą valandą ir su malonumu atvyko į vienos televizijos laidos filmavimo studiją, kurioje jo laukė talento gerbėjos, nešinos glėbiais gėlių ir prabangiomis dovanomis.
Aleksandro Vasiljevo kolekcijos paroda „Paryžiaus mados magai. 1920–1999 m.“
Aleksandro Vasiljevo kolekcijos paroda „Paryžiaus mados magai. 1920–1999 m.“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dainininkė Liveta Kazlauskienė neslėpė – ji mados istoriką tiesiog įsimylėjusi ir apie tai žino net jos vyras Petras. Tad nieko nuostabaus, kad į jaudinantį susitikimą Liveta atvyko su įspūdingomis dovanomis. Nuo visos Kazlauskų šeimos A.Vasiljevui ji padovanojo ypatingą ordiną, kuris mados istoriką labai sujaudino.

„Ordinais esu apdovanotas daugybėje šalių, bet Lietuvoje gauti ordino dar neteko. Su malonumu ir pasididžiavimu jį nešiosiu“, – džiaugėsi „KK2 Penktadienio“ svečias A.Vasiljevas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Aleksandras Vasiljevas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Aleksandras Vasiljevas

Ne mažiau jį pamalonino ir dar viena Livetos dovana – trys įspūdingi sceniniai apdarai, kuriuos žinoma dainininkė skyrė A.Vasiljevo mados muziejui.

Papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė specialiai A.Vasiljevui sukūrė kukliai atrodantį, tačiau prabangų papuošalą. O poetė Dalia Teišerskytė pažadėjo padovanoti savo apdarų, rašoma pranešime spaudai.

Visgi ypatingos dovanos – tik vienas iš nedaugelio siurprizų. Čia taip pat buvo daug diskusijų apie tai, kad apranga keičia gyvenimus, atveria naujas galimybes ir karjeros kelius. Mados istorikas nustebino pareikšdamas, kad dėvėtų rūbų parduotuvės Lietuvoje – kone geriausios pasaulyje ir jis yra nuolatinis jų klientas.

„Be jokios gėdos ten einu ir perku. Kai dirbau Seime, net kolegėms tempdavau maišus švarkų ir palaidinukių“, – įžymybei pritarė ir poetė Dalia Teišerskytė.

„Pirkimo terapija yra nuostabus dalykas. Nesvarbu, ar perkate firminėje „Dior“, ar „Humanoje“. Jei turite 3 eurus ir esate nelaimingas, apsipirkite, tikrai palengvės“, – sako A.Vasiljevas, filmavimo metu išgyręs puikų skonį turinčias Lietuvos moteris.

Išskirtinis svečias ir jo įžvalgos – penktadienio vakarą 19.30 tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius