-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MAGic – naujas leidinys apie madą ir meną

Šią savaitę pasirodė mados ir stiliaus centro „Europa“ išleistas pirmasis žurnalo „MAGic“ numeris, kurį kuriant jėgas sujungė teatro, mados ir verslo profesionalai. Žurnale pristatomi interviu su verslininkais, prekių ženklų istorijos, eksperimentinės mados ir teatro fotosesijos. Tai – pirmasis tokio pobūdžio prekybos centro leidžiamas žurnalas Lietuvoje.
Pristatymo akimirka
Pristatymo akimirka / Organizatorių nuotr.

„Pirmajame žurnalo numeryje, kaip įkvėpimo šaltinį madai ir verslui, pasirinkome teatrą“, – sako mados ir stiliaus centro „Europa“ vadovė Gintarė Urnevičienė. Anot jos, naujajame žurnale informacija apie centrą, parduotuves ir restoranus bus pateikiama per išskirtinumo ir teatrališkumo prizmę: „Juk teatras – tai mada, o mada – tai teatras.“

Žurnale „MAGic“ siekiama giliau pažvelgti į madą ir estetiškos kasdienybės tradicijas, atskleisti verslo ir meno tarpusavio ryšį, akcentuoti centre įvykusį virsmą. Skaitytojai žurnale ras ne tik interviu su garsių prekių ženklų atstovais, šių prekių ženklų istorijas, naujausias tendencijas, bet ir jaukių pokalbių su teatro žvaigždėmis: „Menų spaustuvės“ direktoriumi Audroniu Imbrasu, „Keistuolių teatro“ vadovu Aidu Giniočiu bei drabužių dizainere Agne Kuzmickaite, kuriančia ir teatro kostiumus. Originaliose fotosesijose skaitytojai atpažins Gyčio Ivanausko teatro, „Cezario grupės“, „Menų spaustuvės“ bei „Keistuolių teatro“ aktorių veidus.

Kuriant žurnalą „MAGic“, „Europa“ bendradarbiavo su reklamos agentūra „Black Swan Brands“. Fotografė – Oksana Točickaja, tekstų autoriai Dovydas Kiauleikis, Odeta Karoblytė, Greta Milašienė. 

Leidėjų teigimu, 20 tūkst. tiražu leidžiamas ir nemokamai platinamas žurnalas „MAGic“ orientuojasi į smalsų, kūrybingą, išsilavinusį skaitytoją, kuriam svarbus jo įvaizdis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius