-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maldyvuose – dviguba Karolinos Meschino ir OG Version šventė: pasidalijo įstabiais kadrais

Socialiniuose tinkluose išgarsėjusi Karolina Meschino ir jos sužadėtinis, atlikėjas Dominykas Ježeris-OG Version bei jųdviejų dukrelė Izabelė leidosi į egzotišką kelionę. Šeima aplankė daugelio pamėgtą kurortinę salą Maldyvus, kuriuose paminėjo dvigubą šventę.
Karolina Meschino ir Dominykas Ježeris-OG Version
Karolina Meschino ir Dominykas Ježeris-OG Version / Socialinių tinklų nuotr.

Sužadėtinius K.Meschino ir OG Version sieja ne tik jausmai, bet ir ta pati gimimo diena. Išsiruošę į tolimuosius Maldyvus, kovo 19-ąją abu jie atšventė savo gimtadienius.

Gimtadienio vakarą Karolinos ir Dominyko laukė romantiška vakarienė ant vandenyno kranto. Viešbučio, kuriame pora buvo apsistojusi personalas juos pasitiko su būgnais, plojimais bei gimtadienio daina.

O ant staliuko laukė desertas su užrašu „Happy birthday Karolina & Dominykas“. Šią dieną Karolina buvo pasipuošusi raudonos spalvos suknele su įvairiais iškarpymais, kurie atidengė įdegusį jos kūną. Prie šio drabužio ji derino aukso spalvos aksesuarus.

Dainininkas OG Version vilkėjo juodos spalvos marškinėlius su žaismingais akcentais ir tos pačios spalvos šortus. Kelionės akimirkomis K.Meschino dalijosi savo socialinių tinklų paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius