Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mamą Rock‘n’roll pasiuntė pakeleivis!

Praėjusiose „Pirmas kartas su žvaigžde“ laidose Laimos Tamulytės – Mamos Rock‘N’roll ir jos kelionės partnerio Nerijaus santykiai toli gražu nebuvo idealūs. Žvaigždė nepraleisdavo progos pasijuokti iš Nerijaus menkiausiai progai pasitaikius.
Mama Rock'n'Roll
Mama Rock'n'Roll / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vyras kentėjo, kiek galėjo, tačiau atostogoms einant į pabaigą, nervai neišlaikė.

Keliautojai grįžo iš vandens atrakcionų parko, Nerijus patraukė į barą alučio, o žvaigždė nukeliavo savo takais. Didelio konflikto tarp jų tą dieną nebuvo, bet smulkios Laimos pastabos ir nekalti juokeliai ne juokais supykdė pakeleivį. Iš pradžių vyras bare skundėsi barmenams, kad jį žvaigždė nervina, nes yra labai susireikšminusi, serga žvaigždžių liga ir su ja neįmanoma susikalbėti.

Ilgai netrukus į tą patį barą atkeliavo ir Laimutė. Čia pora susėdo prie stalo ir ėmė aiškintis santykius. Laima išdėstė savo tiesą – kad be alkoholio su Nerijumi nėra daugiau apie ką kalbėti. Neva, kol Nerutis „nepaėmęs”, tyli kaip kapas, tačiau kai truputi „paima” tai ir bendravimas laisvesnis, ir nuotaika geresnė. Žodžiu, Laima išdėstė mintis, kad Nerijus bukas ir jam reikia paskaityti knygų.

Nerijus nebeištvėrė. Vyras pareiškė žvaigždei tiesiai į akis, kad ji yra pasikėlusi, susireikšminusi ir visiškai be priežasties. Jis tėškė: „Jei galėčiau, kaip mesčiau dabar tave į tą baseiną. „Dėjau“ aš ant tokių žvaigždžių kaip tu, užsikask tu su savo tom žvaigždėm”. Žodžiu, pasiuntė, atsistojo ir nuėjo. Laima liko sėdėti prie stalo netekusi amo.

Kas bus toliau? Kaip Laima ir Nerijus kalbėsis likusias dienas? Atsakymai – jau trečiadienį laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“, 21.00 val. per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius